|
||
bu gün benim doğum günüm hediye istiyorum son iki senedir bna hediye almadılarda
|
||
|
||
| o kadar da dikkat ederim ama görmedim vallaha senin doğum günün olduğunu.. doğum günün kutlu olsun.. bu pastan ![]() buda hediyen
|
||
|
||
| kimse görmedi ilk sen gördün zaten moody ablam hariç çok teşekkürler pasta mı kargoyla yolla | ||
|
||
Doğum günün kutlu olsun..=) Nice pc-turklu seneler... ![]()
|
||
|
||
| çok çok teşekkürler | ||
|
||
| dogum günün kutlu olsun. pastan Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap ve hediyen 3g li telefon Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Kusura bakma, konunu ben açacaktım ama olmadı.. ![]() pastan ![]() hediyelerin: ![]()
|
||
|
||
Ben fbliyim ama;![]() hediyen: ![]() iğrenç..
|
||
|
||
hepinize teşekkür ederim Ebru senin açıcağını biliyodum yoksun diye kimse açmadı ben açtım tekrar teşekkür ederim |
||
|
||
bu pastan![]() hediye bulamadım |
||
|
||
bu pastan pasta için sağol geçen doğum günümde hiç hediyem yoktu bana bu kadar hediye yeter bulmasanda olur
![]() hediye bulamadım |
||
|
||
hediyelerini sevdin mi?
|
||
|
||
hediyelerini sevdin mi? evet çok
![]() |
||
|
||
bu pastan ![]() hediye bulamadım Bak Sana Adresini Vereyim Burdan Sağa Sap Sonra Tekrar Sağ Yap Dümdüz Git Tam Karşında Hediyelik Eşya Bulunur Yazılı Dükkan Var Ordan Alsaydın Keşke Tavsiye Ederim ![]() Çok Çok Çok Çok Çok Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Senelere... ![]() Gerçi Bende Koyamadım Hediye Afedersin Umarım
|
||
|
||
Bak Sana Adresini Vereyim Burdan Sağa Sap Sonra Tekrar Sağ Yap Dümdüz Git Tam Karşında Hediyelik Eşya Bulunur Yazılı Dükkan Var Ordan Alsaydın Keşke Tavsiye Ederim ![]() Çok Çok Çok Çok Çok Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Senelere... ![]() Gerçi Bende Koyamadım Hediye Afedersin Umarım ![]() Diyecek söz bulamıyorum... 1 ay!..... |
||