|
||
Üstteki kişi hakkında sevdiğin ve sevmediğin bir özelliğini yazın.
|
||
|
||
| sevdiğim sürekli online sevmediğim sürekli forum oyunlarında |
||
|
||
| en sevdiğim özelliği:zeka oyunlarında en güzel paylaşımları yapması en sevmediğim özelliği:bazen haksız olarak davranması( kızma ubertu ama bana göre öyle...) |
||
|
||
| en sevdiğim özelliği:çok iyi biri.. en sevmediğim özelliği:yok.. |
||
|
||
| en sevdiğim özelliğin : sürekli onlinesin en sevmediğim ise: hadise yi seviyorsun
|
||
|
||
Sevdiğim ÖzeLLiğin-Prototype SeviyoRsun Ve bana BoLCa Mesaj Atıyorsun ![]() Sevmediğim özeLLiğin-BiLMiyorum VaLLa Hiç KaraR Vermedim
|
||
|
||
| sevdiğim özelliği=karizma üyeliği sevmediğim özelliği=erkek olması (tüm erkeklerden nefret ederim de kişisel algılama lütfen) |
||
|
||
| Sevdiğim ÖzeLLiğiN-YaşıtımsıN... Sevmediğim ÖzeLLiğin-AvaTarında AsLı Var KavaK YeLLerindeki asLıyı Hiç Sevmem xD |
||
|
||
| sevdiğim özelliği - aynı çizgi filmi izliyoruz.. death note sevmediğim özelliği- yok |
||
|
||
sevdiğim özelliği=the_colt la aynı çizgifilm i izlemeleri ![]() sevmediğim özelliği=ikimizinde gold üye olması |
||
|
||
| sevdiğim özelliği:gerçekten iyi bir kız sevmediğim özelliği:rapçi olması diyicem ama bu çok mantıksız...onun için yok... |
||
|
||
sevmediğim özelliği : bulamadım yok..sevdiğim özelliği : sevmediğim özelliği olmaması ![]() |
||
|
||
| sevdiğim özelliği:yaratıcı olması:D sevmediğim özelliği:avatar ve imzasını beğenmedim:P |
||
|
||
| sevdiğim özelliği : açık sözlü olması. sevmediğim özelliği : avatarımı ve imzamı beğenmemesi
|
||
|
||
sevdiğim özelliği :sürekli online olması.. ![]() sevmediğim özelliği:benden çok büyük
|
||