PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Güzel Söz - Şiir - Yazı

Konu: Gerçek DostLuK....

Sayfa: [ 1 ]

The_CoLT 06.07.2009 20:42:25
Iki Dost Varmış. Biri Çok Saf Diğeri ise Çok Kurnazmış..
Birgün Kurnaz olanın işleri bozulmuş saf olandan borç para istemiş saf olan elindeki butun parayı vermiş ve kurnazın işleri düzene girmiş. Birgün ise kurnaz olan safa nişanlını çok beğendiğini onunla ayrılmasını istediğini soylemiş..
Saf tereddutsuz olarak Ayrılmış..
Gün gelmiş Saf olanın işleri bozulmuş ve iflas etmiş.. Kurnaz Dostundan iş istemeye gitmiş.. Ancak Kurnaz Ona iş veremeyecegini söylemiş. Saf Yinede Arkadasının Hakkında Kötü Düşüncelere kapılmadan geri döner.
Bankta otururken Yaşlı bir adam çok hasta olduğunu soyler ve reçetedeki ilaçları alması gerektiğini söyler. Hiç Tereddutsuz Alır Bizim Saf ilaçlarını.. Gün Gelir yaşlı adamın öldüğünün haberini alır ve bütün mirasını ona bıraktığını oğrenir. meger yaşlı adam Zenginmiş. Kurnaz Dostunun iş yerinin tam karşısında bi ev satın alır ve orda yaşamaya başlar. Birgün kapı çalar açtığında kapıda yaşlı bir kadın görür saf. dilenci bir kadın ' oglum bana yiyicek birseyler verirmisin' der ve Saf kadını içeri alır yedirir içirir. ve kadına derki
'Bundan sonra benimle kal ben sabah Gider akşam gelirim sende yemek ve ev işleriyle uğraşırsın der.. Kadın Terddutsuz kabul eder.

Yaşlı kadın birgün Safa Evlenmesinin vakti Geldiğini söyler.
Saf ise Doğru duzgun kimseyi tanımadığını söyler.
Kadın Benm tanıdığım biri var istersen seni tanıştırırım der ve saf kabul eder.
Tanıştırdığı kızla tanışırlar ve evlenmeye karar verirler. Saf Kurnaz Dostunada Davetiye Gönderir..
Düğün zamanı gelir ve Herkez oynarken Saf Müsade ister ve mikrafonu eline alır ve Şöyle Der

- Bir Zamanlar Bir Dostum Vardı işleri Bozulmuştu Benden Para istedi Çekinmeden Hepsini Verdim.. Nişanlımdan Hoşlandığını Ayrılmamı istedi Ayrıldım. BirGün Benim işlerim Bozulduğunda şirketine iş istemeye Gittiqimde ise yüzüme bile bakmadı..Ama Yinede oNa Kızamadım... işte Biz Böyle Bir Dosttuk Der.

Kurnaz Olan Dayanamaz Ve alır Eline Mikrafonu..ve Şöyle Söyler ;

- Bir Zamanlar Bi Dostum Vardı , Borç para istedim ve Geri vermedim Çünkü Kazandığı para haramdı. Nişanlısından Ayrılmasını istedim Çünkü o Kadın ona Layık Değil ve Aynı Zamanda Bir Fa....di. Iflas Edince Benim Şirketime Gelip benden iş istedi . Vermedim. Çünkü Dostumu Kendi emrimde Çalıştıramazdım. Bir Gün yaşlı bir adamla tanıştı ve adamın ölünce butun mirası dostuma kaldı. O Adam Benim Babamdı.. Evine gidip kapısını Çalan Dilenci Kadın Benim Annemdi..
ve Şuan EvlendiĞi Kadın ise Benim Kız Kardeşim..!

Der...

YorumLarınızı Bekliyorum Ve Aynı Zamanda Konuyu YanLış Yere Açtıysam Uygun Bir Yere Taşıyabilirseniz Sevinirim...

ubertu 06.07.2009 22:57:13
sonuna kadar okudum işte gerçek dostluk

The_CoLT 06.07.2009 23:00:23
sonuna kadar okudum işte gerçek dostluk

Bu Devirde BöyLe DostLar BuLmak ZoR  Ağlayan Ağlayan

ubertu 06.07.2009 23:02:49

Bu Devirde BöyLe DostLar BuLmak ZoR  Ağlayan Ağlayan

zor degil imkansız gibi bişi Kahkaha ama içimizi karartmayalım

The_CoLT 06.07.2009 23:04:11
zor degil imkansız gibi bişi Kahkaha ama içimizi karartmayalım

Bencede Karartmayalım Kahkaha

eymene7 07.07.2009 16:57:39
kesinlikle gerçek dostluk bu yaa süpermiş

~Moody~ 07.07.2009 17:10:01
Bunun facebook ta videosunu izlemiştim. Gerçekten çok güzel. Paylaşım için teşekkürler

morkolik 08.07.2009 08:45:09
çok güzel bi hikaye..

_DeaDMaN_ 08.07.2009 13:23:50

YorumLarınızı Bekliyorum Ve Aynı Zamanda Konuyu YanLış Yere Açtıysam Uygun Bir Yere Taşıyabilirseniz Sevinirim...

sen yeterki iste Kahkaha yazı içinde teşekkürler... konu taşındı güzel söz-yazı-şiir bölümüne...///m.fatih21

The_CoLT 08.07.2009 20:56:20

sen yeterki iste Kahkaha yazı içinde teşekkürler... konu taşındı güzel söz-yazı-şiir bölümüne...///m.fatih21

Taşıdığın İçin TeşekkürLer...

ubertu 18.09.2009 03:54:31
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Buyrun buda videosu Kahkaha

casualty.girl 23.09.2009 17:50:32
çok güzel

LaidToRest~ 20.11.2009 19:48:07
Hımm Biliyorum bunu facebookta videosunu izlemiştim sanırım..Çok güzel Sağol bizimle paylaştığın için

Sayfa: [ 1 ]