|
||
![]() 23.10.2008 ![]() Eserli tepe'den Maltepe Askeri Lisesi./denizin göründüğüne bakmayın denize bakan taraf yüksek bir duvarla kapıtıldı) ![]() Şerif Remzi İÖO Alay komutanı ve Alay komutanı yardımcısı. ![]() Bunlar da bizim 3. sınıf tayfaları |
||
|
||
| 3 resimdeki arkadaki ögrencilerin giysileri bizimkinin hemen hemen aynı bizimki gri pantolon bordo hırka beyaz gömlek bordo kravat tek kravat uymamış mavi, bordo olsa bizim orta okul kıyafeti. bu sene bende bunları giyecegim 6 sınıfa geçtim |
||
|
||
3 resimdeki arkadaki ögrencilerin giysileri bizimkinin hemen hemen aynı bizimki gri pantolon bordo hırka beyaz gömlek bordo kravat tek kravat uymamış mavi, bordo olsa bizim orta okul kıyafeti. bu sene bende bunları giyecegim 6 sınıfa geçtim Bilmiyorumda veletler canımızı okumuştu. |
||
|
||
| sen güzelbahçede mi oturuyosun | ||
|
||
sen güzelbahçede mi oturuyosun Evet. Ayrıca nereden bildin okul orada diye orada oturduğumu mu düşündün? |
||
|
||
Evet. evet Ayrıca nereden bildin okul orada diye orada oturduğumu mu düşündün? |
||
|
||
| benimde gelme isteğim var haydi hayırlısı gerçi ben gelene kadar sen ordan mezun olabilirsin:p |
||