|
||
Uzaylıları nasıl tarif edersiniz?(görsel olarak) ![]()
|
||
|
||
iri gözlü, koca kafalı ve yeşil suratlı..
|
||
|
||
| o kadar belli degil ama var | ||
|
||
o kadar belli degil ama var ben ne diyorum sen ne diyosun:) ben tarif et diyorum örneğin ben şöyle tarif ederim ince boyunlu üçgen şeklinde bir surat ebrunun dediği gibi iri gözlü |
||
|
||
![]() Benim gözümde uzaylı deyince oluşan resim bu gibi.. |
||
|
||
![]() Aslında o kadar korkunç değilller bi botoxluk işleri var. |
||
|
||
Aslında o kadar korkunç değilller bi botoxluk işleri var. orasını bilmem ama uzaylı denilince aklıma bu resim geliyor. |
||
|
||
| hee anladım. aslında onların burunları yoktur ama koku alabiliyorlar iri gözlüledir. |
||
|
||
| aramızda en iyi bilen ahmet zaten:) | ||
|
||
| konuşmadan da iletişim kurabiliyorlarmış ama el işaretleriyle değil, düşünce yoluyla.. | ||
|
||
| ayrıca resimleri görünce korktum birden | ||
|
||
| beyinleri zaten çok acayip iletişimi beynileri kuruyorlar burunları yok ama beyni yardımı ile koku alıyor | ||
|
||
beyinleri zaten çok acayip iletişimi beynileri kuruyorlar burunları yok ama beyni yardımı ile koku alıyor Bizde KBB(kulak-burun-boğz) Onlarda KB(kulak-boğz) Ayrıca görmüşsün gibi konuşuyorsun! |
||
|
||
Bizde KBB(kulak-burun-boğz) Onlarda KB(kulak-boğz) Ayrıca görmüşsün gibi konuşuyorsun! zaten gördüm diyor |
||
|
||
zaten gördüm diyor Senden buradan ''gördüm'' sözcüğünü değil sadece ''g'' harfini göstermeni istiyorum! beyinleri zaten çok acayip iletişimi beynileri kuruyorlar burunları yok ama beyni yardımı ile koku alıyor |
||