|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 2008’in yaz aylarında ise sanatçının 50. yaşını kutlamak amacıyla şirketi Sony BMG, “King of Pop” adlı bir derleme albüm yayınladı. Albümde yer alacak olan şarkıları Jackson hayranlarının oylarına göre belirleyen Sony BMG, bu nedenle her ülkede farklı bir albüm yayınlamış oldu. Pop efsanesi Temmuz 2009'da 50 konserlik bir turne ile sahnelere veda etmeye hazırlanıyordu. 50 konserlik turnesi için gece gündüz çalışan Jackson, 25 Haziran 2009 gecesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. |
||
|
||
| Konunun yeri Duyurular değil. Uygun bölüme taşındı. | ||
|
||
yazık oldu adama
|
||
|
||
| Ah mJ aH . nASIL öLdün 50 yaşında =( Çok Üzüldüm. Mekanın cennet Olsun PoP'UN Değişmeyen Kralı... |
||
|
||
yazık oldu adama ![]() tenini o kadar değiştirmeye çalışıp bi de makyaj kutusuna girerse öyle olur..sinirlendim yaa:) başımız sağolsun... |
||
|
||
tenini o kadar değiştirmeye çalışıp bi de makyaj kutusuna girerse öyle olur..sinirlendim yaa:) başımız sağolsun... Ayrıca makyaj konu değil...Teninin rengi kararmasın diye 5-6 hap kullanıyomuş..Zaten midesinde gıda bulunamamış...Hap.... |
||
|
||
| Allah rahmet eylesin | ||
|
||
| adam müslüman oldu öldü nasıl iş bu ya Allah rahmet eylesin.. |
||
|
||
Ah mJ aH . nASIL öLdün 50 yaşında =( Çok Üzüldüm. Mekanın cennet Olsun PoP'UN Değişmeyen Kralı... ßiraz zor :x
|
||
|
||
ßiraz zor :x katılıyorum ![]()
|
||
|
||
Otopsi Sonucu cinayet olduğu kesinleşmiş :
|
||