|
||
bende okutucam kendimi valla dün gece uyuyamadım... gözümü kapatıyorum sanki biri zorla açıyordu sanki vücudumda soğuk birşey dolaşıyor dua ettim olmadı anneme Gittim yanına yattım annemin yüzü tuhaftı oda karanlıktı allahm yardım et dedim olmadı sonra sabah ezanına kadar dua ettim sonra uyumuşumm.. valla bi hocaya gitsem iyi olur yapmıcam korkunç şeyLere bakmıcam diyorum oLmuyor sabah oldu yine bakıyorum yardım yaa ![]() Türkçede Q Harfi Yoktur... |
||
|
||
bende okutucam kendimi valla dün gece uyuyamadım... gözümü kapatıyorum sanki biri zorla açıyordu sanki vücudumda soğuk birşey dolaşıyor dua ettim olmadı anneme qittim yanına yattım annemin yüzü tuhaftı oda karanlıktı allahm yardım et dedim olmadı sonra sabah ezanına kadar dua ettim sonra uyumuşumm.. valla bi hocaya gitsem iyi olur yapmıcam korkunç şeyLere bakmıcam diyorum oLmuyor sabah oldu yine bakıyorum yardım yaa ![]() Abdest al tövbe namazı kılıp tövbe et ve birkaç cüz kuran oku.Kendine gelirsin.Öyle şeyler aklına gelince senden değil seni yaratandan korkarım de dualarını oku ve uyu korkma Allah dilemedikçe sana HİÇBİR ŞEY yapamazlar.Ve pek uğraşma onlarla... |
||