|
||
| Ad:Celal Yasin Narı Nick: maxcelaltr İstediği Bölüm:oyun hileleri Forumda haftalık online olabileceği zaman:10-20 saat arası Mod olduğu başka forumlar(varsa):yok Mesajlar: 594 (1.833 gün başına) Kredi: 1065.00 Forum Lirası Üyelik Seviyesi: Süper Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2008, 15:50:16 -------------------------------------------------------------------------------- Cinsiyet: Bay Yaş: 15 Yer: bursa Yerel Zaman: 30 Haziran 2009, 13:57:50 Dil: Turkish foruma başladığım zamanlar bilgisiz ve cahildim şimdi sizinde izinlerinizle mod olmak istiyorum lütfen sorumluluklarımı iyi bilirim...sözlerim bu kadar şimdi söz sizin...
|
||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 1 gün, 3 saat ve 26 dakika. Total Posts: 594 mesaj Total Topics Started: 61 konu Açtığı anket sayısı: 2 anket Kullandığı oy sayısı: 18 oy Açtığın konuların yarısı zaten çöpte. Bu istatistiklere göre sanmıyorum bu kadar erken mod. olacağını..... |
||
|
||
| sizede belirttiğim gibi eskiden cahildim arama yapmadan konu açıyordum!.. ve az önce de yanlış arama yaptım ben sadece size soruyorum evet veya hayır??? Ayrıca flood da yapma ! birleştirdim mesajını... |
||
|
||
| Olumsuz İstediğn bölümdeki konuların yarısı tarafımdan çöpe atıldı... Kilit |
||