|
||
| Ad: Eren Yaş: 12 Nick: €rén_!! İstediği Bölüm: Tam Çözümler Forumda haftalık online olabileceği zaman: 20 - 25 saat Mod olduğu başka forumlar(varsa): Yok şimdilik ------------------------------------------------------------------------- Online olduğu toplam süre: 10 gün, 22 saat ve 29 dakika. Total Posts: 1500 mesaj Total Topics Started: 84 konu Açtığı anket sayısı: 4 anket Kullandığı oy sayısı: 78 oy Bekliyorum
|
||
|
||
Alıntı mod başvurusu yapmak için ıstedığın bolumde en az 25 konu paylasımın sitede ise toplam 50 konu paylaşımın olmalı İstediğin bölümde 34 konun var.. Biraz daha gayret gösterirsen neden olmasın..... |
||
|
||
İstediğin bölümde 34 konun var.. Biraz daha gayret gösterirsen neden olmasın..... Tamam ![]() GünceLLendi... keske flood da yapmasaydın (: birleştirdim // Moody
|
||
|
||
İstediğin bölümde 34 konun var.. Biraz daha gayret gösterirsen neden olmasın..... Kardesim 34 konu kötü değilki zaten bizim standardımız istediği bölümde 25 forum genelinde 50ydi tabi bu sonradan yükseldi ama bu aralar foruma bol bol moderatör alıyoruz. Diğerlerinden pek bir eksiği yok. Forum oyunlarından kendini alıp biraz daha paylaşıma yönelirse olumludur benım için
|
||
|
||
Tamam o zaman hayırlı olsun yetkilerini veriyorum
|
||
|
||
Hayırlı olsun
|
||