|
||
| Ad:Ömer Yaş:14 Nick:Jacques İstediği Bölüm:Komik Resimler ve Film Download Forumda haftalık online olabileceği zaman:25 saat duruma göre daha fazla Mod olduğu başka forumlar(varsa):Yok Online olduğu toplam süre: 1 gün, 7 saat ve 50 dakika. Total Posts: 910 mesaj Total Topics Started: 93 konu Açtığı anket sayısı: 1 anket Kullandığı oy sayısı: 16 oy Daha yeniyim ama sorumluluk almayı seviyorum bu yüzden moderatör olmak istiyorum. Saygılarımla arz ederim. |
||
|
||
| İstatistiklerin iyi gibi. Ama yinede erken. Son söz adminlerimin. | ||
|
||
İstatistiklerin iyi gibi. Ama yinede erken. Son söz adminlerimin. Yeni olduğumu biliyorum ama siteyi çok sevdim.Zaten ben sorumluluk almadan duramam.Okulda da bir şey olsa hemen ben atlıyoum
|
||
|
||
Ben sana güveniyorum . Yetkilerin verildi.. Hayırlı olsun Yüzümü kara çıkarma : P
|
||
|
||
Ben sana güveniyorum . Yetkilerin verildi.. Hayırlı olsun Yüzümü kara çıkarma : PSöz çıkarmıycam. |
||
|
||
Hayırlı olsunn
|
||
|
||
Hayırlı olsun... Unutma almakta bizim elimizde Bölümünde başarıların devamını dilerim... |
||
|
||
Hayırlı olsun ![]() Ben de şimdi başvuru yaptım inşallah kabul ederler
|
||
|
||
| Parlak gelecekli bir üye başarılarının devamını dilerim. | ||
|
||
| Sağolun.Emin olun yüzünüzü kara çıkartmayacağım. | ||
|
||
okuduğun konulara yorum yapmadan geçmiyorsun..çalışkan olduğun bu huyundanda belli ..hayırlı olsun |
||
|
||
| Hayırlı olsun ya da Geçmiş olsun:) mod olmak zor... | ||
|
||
| Hayırlı olsun kardeşim.. | ||
|
||
| Sağolun arkadaşlar. | ||