PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => HayvanLar aLemi

Konu: KÖPEĞİNİZİ GEZDİRİRKEN KOMİK YADA GARİP RASLADIGINIZ OLAYLARA BURADA PAYLASABILI

Sayfa: [ 1 ]

DequiTe_UA 08.09.2006 16:11:32
KÖPEĞİNİZİ GEZDİRİRKEN KOMİK YADA GARİP RASLADIGINIZ OLAYLARA BURADA PAYLASABILIRSINI
Mesela ben köpeğimle gezerken genellikle bu tür diyalogları yaşarız.(D=Diğer insan ___B=Ben)

D-ısırır mı?

B-Hayır.

D-sen buna köpek mi diyosun?

B-ewet ne olmus?

D-benim dobermanı getireyimde bunu döver(köpeği olmadıgı halde) (BU ARADA benım kopek kurt)

B-alla alla ben köpeğimi saldırsın diye beslemiyorum.sevdiğim için besliyorum.

D-o zaman yalavış olur ama köpek.

B-kardesim git işine tamam ya alla alla

En sinir oldugum diyaloglardan birisi işte.

rEd Dew!L 08.09.2006 17:36:10
bnm deişik bişi analtıcam belki bilen wardır labrador tipi köpekler kışı we soğğuu sewer bn bi gece çıkarmıştım serbest bıraktım eniştem wardır yanımda gece!bi tane fifi türü köpek geziomuş görmedim bi baktım bizim köpek onu kowalıo bn de bizim köpeği yakalamya çalışıorum bi aldık köpek götündn tutmuş bna getiriodu fifinin sahibi de dio nie salınık gezdiriosun bn de dedim e ebenin ki sn nie fifiyi serbest bırakıosun  Sırıtan Kahkaha Sırıtan

ZcN 01.01.2007 12:05:30
ben arkadaşın k9 u gezdirmeye çıkarmıştım.herşey yolunda gibiydi.sanki ben köpeği değilde köpek beni gezdiriyodu ama sorun değildi süper bi köpekti...

takiiii parkta bi arkiyi görene kadar o ara arkiyle konuşurken bizim köpek gitmiş bank ta oturup gazete okuyan bi adamın ayağağına işiyo. Sırıtan Sırıtan ;Dbi baktım gülsem mi ağlasammı köpeği çekiyorum gelmez...adam farketmeden kaçmıştık.... Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

ama dua ediyorum iiii ki büyüğünü yapmadı ya yapsaydı Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

tAz_CaRiZmA 25.05.2008 20:29:50
geçen gün köpeği gezdiriyorum golden retvier cinsi.işte yaşlı amcanın biri geldi adı ne yavrum bu itin.golden amca.golden ne yavrm.altn amca.vay anasını benim bile kuruşum yok itin altınını yapmışlar

illegal_rap 17.06.2008 20:51:49
Bizim köpek boxer cinsinden olduğu için valla ben yaklaşamıyorum ona  Şaşırmış Şaşırmış

GaMe oWeR 27.06.2008 22:03:45
hepinizin yorumları harıka okumakla bitmiyorlar vede cok komıkler

kıraçist 12.07.2008 19:58:10
bende bigün bizim sibirya kurtlarını gezdiriyom.bizim köpekler biraz gariptir.zeus(erkek olan) ona yapılan el kol hareketlerine,ıslığa felan ço...k sinir oluyo.lassie(dişi olan) de korna sesine ve arı,sinek gibi uçan hayvanlara sinir oluyo.bi gün parktayız yaşlı bi çift zeusa ay sen ne sevimli şeysin dedi.sonra adam biraz uzaklaşıp zeusa gel felan işareti yapıyo ıslık çalıyo.bizim zeusun şanterler indi hırlıyıp duruyo.bu sırada bizim lassie bulmuş bi kelebek onu yakalamaya çalışıyo.tam lassie yi yakaladım zeus adamın üzeride çıkmış tepiniyo.zeusu kutuyom lassie kaçıyo.neyse tuttum ikisinide amca felan kaçıp gitti.etrafımızdakiler hep bize bakıyo.ben aldım ikisinide yolda yürüyom.tam o sırada ikiside bi koşmaya başladı ben yeri öptüm yani.o gün bi felaketti  ama amca kaşındı yani Sırıtan Sırıtan

oguzhankutlu 17.07.2008 17:59:54
Köpeğimin Adı Mıstık uzunca(mustafa)alınmayın...Arkadaşlar 16.5 yaşında Mıstıkla beraber sahil sitesinin içinden geçiyorduk birden Mıstık şaşı sarı bir kediyi kovalamaya başladı.kedi de ani bir atak yapıp Mıstıgın karnına yapıştı.Ben ellemedim 5 dk Mıstık Karnını yerlere vurdu Kahkaha sonra Kedi gitti.

Cristiano_Ronaldo 08.08.2008 17:46:28
3sene önce bana pitbull almışlardı ben ömür billah korkmuşumdur onlardan nese 3 yaşına geldi melek oldu çıktı artık salık dolaştırıyorum adı dragon yalnız bi huyu var her gördüğü arabayı kovalar yine aynı vaka kadının arabasını kovalamaya başladı kadın arabayı  sağa çekti bekledim bekledim dragon gelcek die sonra gittim yanına baktım kadına patileriyleyumruk atar gibi bakıo meğer kadın korkudan bayılmış dragon içeri girince hayvancağız uyandırmaya çalışıo

avsaroglu9363 16.08.2008 21:10:27
arkadaş lar ben köpegi çok seviyorum fakat yaşadıgım bina kabul etmiyo diye besleyemiyom ama bu köpekleri çokkkkkkkkk seviyom

kakaocan 22.08.2008 14:05:57
bi gun bn ve komur (kücük kopeeem Kahkaha ) cidden kocuktur ve genelde cocuklar korkmaz die bırakırım parka tasmasuz ama gel gor ki manyak bir cocuk elinde oyuncak kürek bi yandan hov hov diyerek bi yandan kuregi savuruyor  bisimkide oyunu sevdii icin 1 yasında daa ve pincher ztn boyut da ufak oyun zanndip ona havlıo ordan oraya atlıo nese bagtım dmn korkutmaya calısan hov dien komuru gorunce aalamaya basladı işte bnm de en sinirim (bunu yetüskünlerde yapoo ) hap hop diip komur yanına glnce korkmaları halbuki iki ayak üzerine glnce blmde Kahkaha... ii forumlar hepinize ...

Sayfa: [ 1 ]