|
||
| Ad:Berke Kocatepe Yaş:15 Nick: [RoyaL] İstediği Bölüm:Silkroad Online Forumda haftalık online olabileceği zaman:50 saat(Tatil İcabı )Mod olduğu başka forumlar(varsa): --- Online olduğu toplam süre: 2 gün, 21 saat ve 12 dakika. Total Posts: 472 mesaj Total Topics Started: 117 konu Açtığı anket sayısı: 3 anket Kullandığı oy sayısı: 27 oy Gerekenin Yapılmasını Arz Ederim
|
||
|
||
50 saat biraz az değilmi sbsde 98 net yapan biri için ![]() O bölümü sürekli gündeme getirmek istiyorum ama beni takan yok. Posts sayın az ama o konudaki bilgin bunu gölgeliyor. Topic Sayın normal. Rütbelerini veriyorum beni bu konuda kimse takmadı demekki kimsenin ilgilendiği yok. Bende yetkilerini veriyorum deneme sürecindesin
|
||
|
||
Teşekkür Ederim... O Bölüm Artık Bende
|
||
|
||
| Silkroad online Silkroad online hileleri ve bot Silkroad online Resimler ve Videolar Silkroad online pazar alanı Moderatör:[RoyaL] yetkilerin verildi. |
||
|
||
| Hayırlı olsun | ||
|
||
Hayırlı olsun orası çok yoğun bir bölüm ama üstesinden geleceğine inanıyorum...
|
||
|
||
| Hayırlı olsun | ||
|
||
| hayırlı olsun.. darası diğer adaylara | ||
|
||
| hayırlı olsun yeni gelmeme rağmen çaban dikkatimi çekti çok çalışkansın maşallah
|
||
|
||
| Hayırlı Olsun... | ||
|
||
Herkese teşekkürler Yüzünüzü kara çıkarmayacağım
|
||
|
||
Herkese teşekkürler Yüzünüzü kara çıkarmayacağım ![]() Darısı benim başıma ben de yaptım başvuru
|
||
|
||
Darısı senin başına
|
||