PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Tartışma alanı

Konu: ATATÜRK ?

Sayfa: [ 1 ] 2

* <SoaP MacTavish> * 29.06.2009 15:02:56
Merhaba arkadaşlar bu aralar Atatürk ile ilgili kötü şeyler.Atatürk'ün Din'e karşı geldiği.Atatürk'ün müslüman olmadağı,Atatürk'ün peygambere inanmadığı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Jacques 29.06.2009 16:09:47
Tabi ki yalan öyle olsa laik değil ateizme dayalı teokratik bir ülke kurardı.

Üstelik bir çok özdeyişinde dinimizin ve peygamberimizin üstün özelliklerini övmüştür bunları kim diyorsa sadece Atatürkü karalamak isteyen pisliklerin uydurmaları.

Araştırma yaparsan bu özdeyişleri rahatlıkla bulursun

* <SoaP MacTavish> * 30.06.2009 04:21:11
Evet gerçekten böyle ama videolar var.Ben onlara inanmadım üstüne ses kaydı yapılmış olabilir.Bide diğer üyelerin fikirlerini alalım...

EnesCan_61 30.06.2009 04:42:13
şahsen  Atatürk'ün  böyle  düşündüğünü veya  söylediğini  düşünmüyorum.yalnız  günümüzde  atatürkçü  olarak geçinen bazı kesimlerin böyle  düşündüğünü  söyleyebilirim.sırf onların yüzünden diğer  bir  kesimde de  atatürk'e  karşı  antipati  oluştuğuda  malum.

Jacques 30.06.2009 06:19:04
Üstelik her alkol kullanan kişiyi dinsiz atayamayız ki !

* <SoaP MacTavish> * 30.06.2009 09:14:58
Evet jacques doğru...

maxcelaltr 30.06.2009 09:30:38
ama olkol dince yasaklanmış bişi sadece dinini tam yaşamayan bir müslüman diyebiliri(bence)

avril_elif 30.06.2009 12:45:19
Üstelik her alkol kullanan kişiyi dinsiz atayamayız ki !

bence de yani...katılıyorum... hem de atatürk ü kötülemek iiçin böyle şeyler yapıyorlar.Nankörler işte!..

Jacques 30.06.2009 12:48:44
Ya adam o kadar dertle uğraşmış akşamları mükafat olarak iki tek atmış çok mu Kahkaha Gülümseme

avril_elif 01.07.2009 09:49:42
ama olkol dince yasaklanmış bişi sadece dinini tam yaşamayan bir müslüman diyebiliri(bence)

alkol içti diye dinini tam yaşamayan bir insan olarak kimseye böyle bi ad takamayız...o zaman dünyada (senin dediğine göre olursa) dinini tam yaşayan çok az insan vardır.Adam bir sürü iyilik yaptı padişaha baş kaldırdı bir iki tane attı diye nolcak ki? bir de alkolü içiyor ama kimseye zararı olmazsa hiç bi sakıncası olmaz bence ....

ahmet28 01.07.2009 14:54:42
evet bencede. Atatürk ü sevmeyenler degişik  degişik  yalan atıyor... Atatürk ün ,dünya nın en cesaretli , en vatanına baglı oldugunu  hazmedemiyorlar....

* <SoaP MacTavish> * 01.07.2009 17:40:35
Evet bu doğru ahmet ama sonuçta Atatürk'te bir insan kusurları,yanlışları olabilir.Buna bir sözüm yok ama bunları abartanlara sitemim var.

avril_elif 02.07.2009 11:48:51
bazı adamların atatürkün alkol içmesi işlerine geliyor,adamı dinsizlikle suçluyorlar ...zaten atatürk alkol bağımlısı değil ki ne zararı var anlamıyorum bence öyle adamların türkiye de ne işi var anlamıyorum hem türkiyenin ekmeğini yiyorlar hem de nan körlük yapıyorlar...olacak şey değil bence

ahmet28 03.07.2009 09:04:44
hem içiyorsa içiyor hesap soramazlar ki.Hem hemen hemen herkes içiyor hesap sorulacaksa diger alkol içenlerden niye sorulmuyor?

sheKer_girL 18.07.2009 09:50:55
Tabi ki yalan öyle olsa laik değil ateizme dayalı teokratik bir ülke kurardı.

Üstelik bir çok özdeyişinde dinimizin ve peygamberimizin üstün özelliklerini övmüştür bunları kim diyorsa sadece Atatürkü karalamak isteyen pisliklerin uydurmaları.

Araştırma yaparsan bu özdeyişleri rahatlıkla bulursun

Evet katılıyorum sana..Bununla ilgili sözleri var buyrun birkaç örnek Gülümseme :
-Bizim dinimiz en makul ve tabiî bir dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dinin tabiî olabilmesi için akla, fenne, ilme ve mantığa uyması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur.
-Türk milleti daha dindar olmalıdır, yani bütün sadeliği ile dindar olmalıdır demek istiyorum. Dinime, bizzat hakikate nasıl inanıyorsam, bunada öyle inanıyorum.
-Dini fikir ve inançlara hürmetkâr olmak, öteden beri tabiî ve genel bir anlayıştır. Bunun aksini düşünmek için sebep yoktur.
-İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir. Eksiksiz dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa, hakikate tamamen uyuyor ve uygun düşüyor.

Alkol kullanması onun dine karşı olduğu anlamına gelmez ki..!Dine de karşı gelmiyor..Alkol kullanıp kullanmaması ona kalmış bir şey ..Biz karışamayız yada alkol kullanıyor diye bilmeden yorum yapmamalıyız bence..

Sayfa: [ 1 ] 2