|
||
| Size göre tarihin en önemli olayı nedir? Bence titanik=batmaz gemi olarak isimlendirilmişti.ama battığı zaman insanlar şok olmuştu.ve şu ana kadar da gündemini koruyabiliyor ![]() Lütfen yorum yazmadan geçmeyin. |
||
|
||
Sanırım sen de dün akşam Titanik'i seyrettin.Bence de en önemli olaylardan biri.Kaç bin kişi ölmüş, yazık.. ![]() Filmi izlerken neredeyse ağlayacaktım.
|
||
|
||
Sanırım sen de dün akşam Titanik'i seyrettin.Bence de en önemli olaylardan biri.Kaç bin kişi ölmüş, yazık.. ![]() Filmi izlerken neredeyse ağlayacaktım. ![]() aynen, ben de ağlayacaktım... |
||
|
||
aynen, ben de ağlayacaktım... Bu benim 5. veya 6. izleyişimdi ama yine de ağlayacak gibi oldum.İzlemeye doyamıyorum. |
||
|
||
| Bence Rönesans. | ||
|
||
Bence Rönesans. niye onu da açıkla:) |
||
|
||
| Çünkü sayesinde birçok sanat dalı ve bilim dalı gelişti üstelik o zaman ki moda,mimari vb. her şeye bayılıyorum. | ||
|
||
olabilir.. bu da mantıklı
|
||
|
||
| Atatürk ün Türkiye Cumhuriyetini kurması o zamanlar 4 dünya savaşları,kurtuluş savaşları ve benzer savaşlar yakın tarihte oldu Atatürk ün böyle bir zamanda Türkiye Cumhuriyetini kurması çok zor bir şey.Türkiye kurulunca tüm dünya şaşırdı çünkü ekonomisi zayıf, tarım çok az bir devlet nasıl bagımsızlık ilan edebilir.... |
||
|
||
Atatürk ün Türkiye Cumhuriyetini kurması o zamanlar 4 dünya savaşları,kurtuluş savaşları ve benzer savaşlar yakın tarihte oldu Atatürk ün böyle bir zamanda Türkiye Cumhuriyetini kurması çok zor bir şey.Türkiye kurulunca tüm dünya şaşırdı çünkü ekonomisi zayıf, tarım çok az bir devlet nasıl bagımsızlık ilan edebilir.... bu da güzeldi
|
||
|
||
| 2. en önemli olay Atatürk'ün doğması Eee, o doğmasaydı bizim halimiz ne olurdu değil mi? |
||
|
||
| evet.Başka ülkelerin vatandaşı olurduk belki bizi köle olarak satarlardı..... | ||
|
||
| Bence tarihin en önemli olayı 2. Dünya Savaşı | ||
|
||
evet.Başka ülkelerin vatandaşı olurduk belki bizi köle olarak satarlardı..... doğru.. |
||
|
||
Tarihte birçok önemli olay var ve bunların pekçoğunda az çok kayıp var.
|
||