|
||
bana bişeyler oluyor öyle 3 harfli falan aklıma gelince hayalet beliriyor önümde bayılıyo gibi oluyorum nedir bu
|
||
|
||
| allahallah | ||
|
||
Halisünasyon görmüşsündür. ![]() Fazla kafana takma,uğraşma derim...
|
||
|
||
| besmeLer cek:D:D hocaya faLan git:d kurşun döktür doğruysa:D:D tabi Türkçeyi katletme ! // Moody ~
|
||
|
||
besmeLer cek:D:D hocaya faLan git:d kurşun döktür doğruysa:D:D tabi Bu cümlenin tamamına katılıyorum
|
||
|
||
| Abdestli gez. Halisülasyon ise , aklına geldiğinde başka şeylerle ilgilen.. Örnek, foruma gir.. |
||
|
||
Abdestli gez. Küb süper tavsiye:DHalisülasyon ise , aklına geldiğinde başka şeylerle ilgilen.. Örnek, foruma gir.. İlk fırsatta foruma gir xD <--Tavsiye hehe ![]() Birde ayet-el kûrs-i oku doğru yazmamış olabilirim
|
||
|
||
Küb süper tavsiye:D İlk fırsatta foruma gir xD <--Tavsiye hehe ![]() Birde ayet-el kûrs-i oku doğru yazmamış olabilirim ![]() Forum her derde deva ama ![]() Unutturur her şeyii ^^, Akılda olan dertlerii Burası Pc-Turk ailesi Mükemmeldir üyelerii ^^, Tavsiyemin arkasındayım hala.
|
||
|
||
| Aç bir fps takıl gitsin... | ||
|
||
Forum her derde deva ama Buna lafım yok ![]() Unutturur her şeyii ^^, Akılda olan dertlerii Burası Pc-Turk ailesi Mükemmeldir üyelerii ^^, Tavsiyemin arkasındayım hala. ![]() Ekstra tavsiye yazdmı sadece
|
||