|
||
12 dev adam Studyo Vedat ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Yukardakiler:_TheSooN_.OK4N.[DooMsDay].ZCN.Rıdvan._ArSeNiK_.CROn xD Aşağıdakiler:LegoLas.m.fatih.UAKON.water_style.[Messi_1o].ULtR[UA]KükR3 Takdir sizlerin. _ArSeNiK_
|
||
|
||
Forumda ben bir tek kendimi yakışıklı biliyordum yahu bu ne herkes karizmaymış meğerse Arsenik senin bıyıklarda yakışmış yani..Güzel düşünce +1... |
||
|
||
Bende kızlara dedim bizde böyle bi hatıra fotoğrafı çektirelim ama kimse gelmedi Yine süPersin.. Yine süPersin ! ToLga (Y) Dayanamadık EternaLsunshine iLe çekiLmeye gittik Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap SoLdaki EterNaLsunshine Sağdaki Ben İnşallah resmi medyaya sızdırdım diye bana kızmaz |
||
|
||
Güzel olmuş kanka +1..
|
||
|
||
KuLagımdada photoshop efecti xD YasLı amca oLmusum
|
||
|
||
Kendimden tiksindim be.Süper olmuş emeğine sağlık +1
|
||
|
||
| UAKON süper olmus,bu arada spiker isimler arasında yok demi.O zaman ben ne zamandan beri bıyık bıraktım ya xD +1 Tolga Abi |
||
|
||
allah iyiliğini versin ![]() buarada ben kelmiyim insan azcık saçlı bişey koyardı şuraya
|
||
|
||
allah iyiliğini versin ![]() buarada ben kelmiyim insan azcık saçlı bişey koyardı şuraya ![]() Umduğunu değil bulduğunu
|
||
|
||
| siz gerçekten böylemisiniz? | ||
|
||
siz gerçekten böylemisiniz? Tabiki Hayır
|
||
|
||
Tabikide değiller ve değiliz. İyimisin
|
||
|
||
Tabiki Hayır ![]() Ne hayırı onlara bakma sen biz onlarız stüdyo tolgaların ~Moody~ ve EternalSunshinede gelmişti onlarıda biz çektik...
|
||
|
||
Ne hayırı onlara bakma sen biz onlarız stüdyo tolgaların ~Moody~ ve EternalSunshinede gelmişti onlarıda biz çektik... ![]() Yalan yalan inanma :p siz gerçekten böylemisiniz? Ayrıca Tolga bir takım sebepLerden dolayı siteye giremiyor. Ama sana şunu iletmemi istedi: IQ Testine Gitsin dedi
|
||
|
||
siz gerçekten böylemisiniz? asdakdsajdsahdjasjdajd yarıldııııımmmmmmmm xDxDxDxD şakamı bu yaa .d.d.d..d.d |
||