|
||
| Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi . . Bazen tutkudan deLirince `` kapanmaLı kendine .. doчmalı | sesszLiqe . .. Sonbahar yaprakları gibi Savruldu`` ümitlerim.._ misafirim şimdi, misafirim ~gülüşlerde ßekler beni __aşina hüzünler__*_ Şimdi ben bu hayatın şifersini çözemeyecek kadar küçük müyüm yoksa beni üzmesine izin verecek kadar büyüdüm mü?? Heя şey uzakŁaştı beиđen, her şey reиgini ve tađıиı kaybetti . Zamaи seиsἳz geçmἳyor Seиἳиleyse yeтmἳyor . Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım Mütemadiyen anarmıydım adını . . Zorda olsa qerceqe uyanmak qißidir . . Hanqi qerceqe ise . . ? Uyumak sanki ßir qercek deqilmiş gißi . . GöηüL ιηfιLαк нαLιηdє şιмdι αуяıLıк Fıятıηαѕı вσğαzıмα кαçαη… Seviyorum "Düş ,hayal ,masal" Susuyorum "yalnızlık ,hüzün, ve acı" Ve gidiyorum "yalan misali" Gözlerindeki ışıktan yoksun her karanlıkta Yüreğim sızlıyor içten içe Ve canım acıyor Balonum küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim... Dün belki bir önceki gün hayal kurduğum kentteyim. . . | beLkide haLa SeNdeyimm ŞékérLî ЧâLânLârImIz VârdI Єn Çøk ßîrbîrîmîzé SőyLéméyi Sévérdîk RøL YâpmâyI Sévérdîk Hîς 0yuncâqImIz Чøktu. .. Sén ßénimLé 0ynârdInßén GőzyâşLârImLâ .. |
||