|
||
| Arkadaşlar pcde örnek olarak crysis oynuyorum,(yaz oldugu için kasanın yan kapağı açık)1 saat geçiyor pc tık diye kapanıyor.Açma tusuna basıyorum açılmıyor.İşlemci iyi ama çok ısınıyor,pervane var arkada.Bu sorunu nasıl çözebilirim !!! Yardımmmm! | ||
|
||
VantiLatöR (Y)
|
||
|
||
| Pc'yi çok açık tutma... Teknik servise götür yeni bir fan taksınlar... |
||
|
||
Pc'yi çok açık tutma... Teknik servise götür yeni bir fan taksınlar... Uzman olarak kübra cevap vermiş xD Sorunu olan arkadaşa 2 sorum olacak İşlemcin p4 veya yeni nesil işlemci mi? İşlemcinin fanı tozlu mu? |
||
|
||
Uzman olarak kübra cevap vermiş xD Öğretmen anlatmıştı ordan biliyorum (: Yoksa uzmanlığımdan falan değil ((: İşlemcinin fanı tozlu mu? Tozluysa ses çıkarabilir. Temizlettir derim ben..Bilgisayar kendiliğinden kapanınca tekrar tekrar açmayı denersen işlemcin yanabilir.. ( yanlış hatırlamıyorsam böyle oluyordu ) |
||
|
||
Öğretmen anlatmıştı ordan biliyorum (: Yoksa uzmanlığımdan falan değil ((: Tozluysa ses çıkarabilir. Temizlettir derim ben.. Bilgisayar kendiliğinden kapanınca tekrar tekrar açmayı denersen işlemcin yanabilir.. ( yanlış hatırlamıyorsam böyle oluyordu ) Öğretmenin sanırım 6-7 yıl önceki işlemcileri anlatmış sizlere xD P4 İşlemcilerle birlikte işlemcilerin bu gibi sebeplerden yanması durumu ortadan kalktı.p4 lerden sonra çift çekirdek teknolojisini düşünür isek artık böyle bir durum imkansız.İstersen 100 defa aç yanmaz. İşlemci yanmaz ancak anakart için aynı şeyi söyleyemiyecem xD Bu gibi durumlarda anakart kısa devre yapabilir. Arkadaşımız işlemci modelini yazsın bizde ona göre yardımcı olalım. Bir de işlemci fanı tozdan ses çıkarmaz.Power supply fanı tozlanınca ses yapmaya başlar. |
||
|
||
Bir de işlemci fanı tozdan ses çıkarmaz.Power supply fanı tozlanınca ses yapmaya başlar. Benim bilgisayar tozdan dolayı ses yapıyormuş ama /: Temizlettirdim artık ses falan yok.. Buna ne diyeceksin ?
|
||
|
||
| Arkadaşlar şuan Antalya'dayım yardımlarınız için teşekkürler.1 Haftalıoğa konu kilitlenirse sevinirim çünkü pc nin özellikleri tam aklımda değil. Teşekkürler. |
||
|
||
| Konuyu geri açmak üzere kilitliyorum.. | ||
|
||
| Heh sonunda geldim ve geldiğim gibide bu sorunu çözdüm,meğerse fanın alt tarafında toz tabakası olusmus işlemciye hava gitmiyormus o yüzden kapanıyor mus pc ....Herkese teşekkürler. | ||
|
||
Benim bilgisayar tozdan dolayı ses yapıyormuş ama /: Temizlettirdim artık ses falan yok.. Buna ne diyeceksin ? Kabloları sürtüyordur canım. |
||
|
||
Bendede oLuyordu FanLarı TemizLedim Artık KapanmıyoR
|
||
|
||
Kabloları sürtüyordur canım. Adamlar tozdan dolayı dedi. O zaman yalan söylediler ![]() Teşekkürler (: |
||
|
||
| Kilit Lütfen (: | ||
|
||
Locked
|
||