|
||
Sizce en zor dil hangisi?
|
||
|
||
| 1çin 5 türkiye sanırım ama bilmiyorum 5 in türkiye olmasının sebibi çekim v eyapımekleri | ||
|
||
Ersin Korkut'un dili
|
||
|
||
| bence en zoru türkçe.. | ||
|
||
| Japonca çünkü alfabesinde 10,000 harf olan baska bir dil yok.Türkçe yapı bakımından zor bir il fakat yazıldığı gibi okunması da bir kolaylık. | ||
|
||
Japonca çünkü alfabesinde 10,000 harf olan baska bir dil yok.Türkçe yapı bakımından zor bir il fakat yazıldığı gibi okunması da bir kolaylık. tüm diller yazldığı gibi okunur, sadece sesler farklıdır;D |
||
|
||
tüm diller yazldığı gibi okunur, sadece sesler farklıdır;D hayır öyle değil örneğin sen beatiful kelimesini bitiful diye okumuyor musun |
||
|
||
hayır öyle değil örneğin sen beatiful kelimesini bitiful diye okumuyor musun anlıyorum senin dediğini..fakat onlar a harfini "ey" diye, b harfini "bi", c harfini "si"...diye okuyorlar.Eğer onların alfabesine göre değerlendirirsek okunuşları doğru..Sizin dediğiniz yanlış değil ama siz bizim alfabemize göre değerlendiriyorsunuz..
|
||
|
||
ebru söylediğin bi yandan doğru bi yandan yanlış çünkü öyle olsaydı beautiful bieytayfyul diye okunmalıydı.Ayrıca nickimde bir örneği fransızca da hiç bir şey yazıldığı gibi okunmuyor mesela Jacques jak diye okunuyor
|
||
|
||
ebru söylediğin bi yandan doğru bi yandan yanlış çünkü öyle olsaydı beautiful bieytayfyul diye okunmalıydı.Ayrıca nickimde bir örneği fransızca da hiç bir şey yazıldığı gibi okunmuyor mesela Jacques jak diye okunuyor ![]() Belki haklı olabilirsin ama bence onların alfabesine göre bu doğru okunuyordur.Bu benim düşüncem ama sizinkine de saygı duyarım
|
||
|
||
ben legolasa katılıyorum japonca en zoru alfabeleri o kadar fazla harf var ki
|
||
|
||
| vay be 3. sınıfta okumayı sökerler | ||
|
||
| Bizim öğretmenlerden biri süvari sözcüğünün 5 farklı şekilde yazılabildiğini söylemişti.Tabii Japonca'da | ||
|
||
| Dünya çapınca Türkçe diye biliniyor.. Aslında en kolay dilin Türkçe olması lazım. Okuduğu gibi yazılıyor (: | ||
|
||
| İngilteredeki çöpçüler bile ingilizce biliyor biz bilmiyoruz .d.d. Sadece espri
|
||