|
||
| Ad:Sercan Yaş:12 Nick:The_CoLT İstediği Bölüm:Garip Ve Korkunç oLaylar&Korkunç HikayeLer Yada Uygun Görülen Bir Bölüm... Forumda haftalık online olabileceği zaman:25 Saatten Fazla Mod olduğu başka forumlar(varsa):Yok Online olduğu toplam süre: 5 gün, 17 saat ve 19 dakika Total Posts: 1974 mesaj Total Topics Started: 141 konu (AçtıkÇa Güncelliyorum) Açtığı anket sayısı: 4 anket Kullandığı oy sayısı: 83 oy Forum Oyunları 610 Garip ve Korkunç Olaylar 246 Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca 73 Off Topic 68 Komik Fıkralar 66 Çöp Kutusu 61 Anket Alanı 61 Korkunç Hikayeler 60 Güncel Haberler 55 Üyelere Sorular 52 Duyurular 6.4516% National Geographic Fotoğrafları 6.2500% Counter Strike 4.4068% Diziler 4.3860% Google // Adsense, Pagerank 4.0541% Mustafa Kemal Atatürk 4.0000% Metin 2 4.0000% WWE: Amerikan güreşi 3.8835% Tutulan Filmler 3.7037% Öneri ve İstekler 3.3735% |
||
|
||
Kimse Yanıt Vermeyecekmi?
|
||
|
||
| Yetkilerin verildi. Korkunç HikayeLer ![]() Hayırlı olsun... |
||
|
||
Hayırlı olsun kardeşim
|
||
|
||
Hayırlı olsun çok sevindim ![]() benim yetkiler ne zaman verilecek acaba
|
||
|
||
| Hayırlı uğurlu olsun kardeşim... Hayırlı olsun çok sevindim ![]() benim yetkiler ne zaman verilecek acaba ![]() Seninde rengin verildiğine göre yetkilerinde verilmiştir.... |
||
|
||
Verilmemiş ya
|
||
|
||
| HayırLı oLsun (: | ||
|
||
Verilmemiş ya ![]() Verilir yakında. |
||
|
||
| Hepinize Çok Teşekkürler... Biraz Geç oldu Bir Süre Forumda Yoktum... Ama Bir Sorum Var Benim Rengim Bir Tek Korkunç Hikayeler Bölümünde Sarı Gözüküyor Normalde Tüm Forumda Gözükmesi Gerekmiyormu? |
||
|
||
| Deneme moderatörsün ondan. | ||
|
||
Deneme moderatörsün ondan. Tamam... |
||
|
||
| Hayırlı olsun kardeşim. | ||
|