|
||
Ad: ~ Kübranur Yaş: ~ 15 Nick: ~ EternalSunshine İstediği Bölüm: ~ MsN , Icq, Yahoo Messenger Forumda haftalık online olabileceği zaman: ~ 30 saat ( Daha fazla da olabilir ) Mod olduğu başka forumlar(varsa): ~ Daha önce adminlik deneyimlerim oldu. Daha önceden bu forumda Moderatördüm fakat revizyon sonucu rütbem alındı. İstatistiklerim Online olduğu toplam süre: 22 gün, 9 saat ve 15 dakika. Total Posts: 4936 mesaj Total Topics Started: 753 konu Açtığı anket sayısı: 15 anket Kullandığı oy sayısı: 76 oy ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ MSN Hataları 80.0000% Mustafa Kemal Atatürk 36.0000% Damak Tadı 25.6125% Türkce Şarkı Sözleri 18.7204% Cep Telefonları 15.3846% Üyelere Sorular 14.5925% Çektim 9.5604% Bayan Moda 9.3458% Diğer Spor Dalları 7.6923% Sağlık 6.8913% Teşekkürler...
|
||
|
||
| umarım alırsın kubiş (: | ||
|
||
| Sonuna Kadar YAnındayım Yaşasın KübRanuR Şahin... ![]() Modluğu Hakediyorsun Bence... |
||
|
||
| arkandayım | ||
|
||
| HayırLı oLsun SüperModluğun.... TebRikLer.. |
||
|
||
umarım alırsın kubiş (: Sonuna Kadar YAnındayım Yaşasın KübRanuR Şahin... ![]() Modluğu Hakediyorsun Bence... arkandayım Teşekkürler arkadaşlar
|
||
|
||
umarım alırsın kubiş (: sen içinden mod olmasını istersinde.. ben kırarmıyım : P |
||
|
||
sen içinden mod olmasını istersinde.. ben kırarmıyım : P Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz (: Teşekkürler İlyas abi (: |
||
|
||
Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz (: abinin kafası kıyak ondan verdi. bide millet böyle mod olmanı fln istiyor gibi gözükünce : )
Teşekkürler İlyas abi (: |
||
|
||
abinin kafası kıyak ondan verdi. bide millet böyle mod olmanı fln istiyor gibi gözükünce : ) Umarım kafan hep kıyak olur (: Hiç üzülmezsin ömrün boyunca ![]() Arkadaşlarda sağolsun istiyordu rütbe almamı ![]() Tekrar teşekkürler... Bu arada kimse flood yapmasın banlarım ! (: |
||
|
||
| Tebrikler kübişim.... senin adına çook mutlu oldum... |
||
|
||
| hayırlı olsun | ||
|
||
Tebrikler kübişim.... senin adına çook mutlu oldum... Ben de senin modluğuna çok sevindim ![]() Sağolasın.. Hadi İş başına ![]() hayırlı olsun Teşekkürler canım (: Darısı başınıza .) |
||
|
||
Ben de senin modluğuna çok sevindim ![]() Sağolasın.. Hadi İş başına ![]() Teşekkürler canım (: Darısı başınıza .) inşallah ama bana zor |
||
|
||
Hayırlı olsun
|
||