|
||
Çok yağmurlu bir günde gece küçük iki kişilik arabanızla yola devam ediyorsunuz. Yolda bir kulubenin içinde 3 kişi var ve sizi durduruyorlar.Biri çok ağır hasta hastaneye gitmesi gerekiyor.İkincisi bir doktor ama tesadüfki geçen sene sizi ölümden kurtaran bir doktor yani ona minnet borcu hissediyorsunuz.Üçüncüsüde hayallerinizin erkeği /kadını ve aniden aşık oluyorsunuz.Bu durumda davranışınız ne olur nasıl bir mantıkla davranırsınız. Bakalım bilecekmisniz?
|
||
|
||
arabayı bırakır yürürüm
|
||
|
||
| Arabayı Doktora Verir HastayLa BirLikte Hastaneye Gitmesini SöyLerdim... Sonrada Evime yürürüm... |
||
|
||
Arabayı Doktora Verir HastayLa BirLikte Hastaneye Gitmesini SöyLerdim... Sonrada Evime yürürüm... Bencede cevap bu
|
||
|
||
| bencede | ||
|
||
| arabayı doktora verir hastayı arabaya bindirir hayallerimin erkeğiyle yağmurun altında yürürüm | ||
|
||
| arabayı doktora veririm onunla hastayı gönderirim bende hayatımın aşkıyla rommmmmantik bir gece geçiririm | ||
|
||
| bunu biliyordum cevap : Arabayı Doktora Verir HastayLa BirLikte Hastaneye Gitmesini SöyLerdim...
Sonrada Evime yürürüm... |
||
|
||
Arabayı Doktora Verir HastayLa BirLikte Hastaneye Gitmesini SöyLerdim... Sonrada Evime yürürüm... Evet, hiç aklıma gelmemişti.. ![]() Ama arabaya yazık..
|
||
|
||
bence doktor hastaya baksın sevdiği kişi de arabayı alsın
|
||
|
||
bence doktor hastaya baksın sevdiği kişi de arabayı alsın ![]() mantıklı
|
||