|
||
| Önce Azrail Fıkrası:Azrail bzm oyuncunun canını almak içn tekrar gelir ve bzm çocuk azraili görür görmez Oyuncu:OOOOO kimler gelmiş hoş geldin Azrail gel abi party kurduk dts kesioz sn de gel merak etme partyi kuran bnm kanka seni de alır. Azrail: Lan hala mı oynuon şu oyunu Oyuncu: Evt oynuom bişey mi var sn de oynuosun Party Lideri: Bu ne lan böle bi bug yapmış siyah pelerin almış aklı sıra bize hava atcak olm sn GM e görünme yazık olur charına. Bn seni partye alamam ya gm bni de banlarsa seninle aynı partydeyim die Azrail: Gm kim be gözükmesin o bnm gözümeOyuncu: Abi sn Gme tek geçersin dimi lvl kaç oldun görmeyeli gel bi bug yapak bu elindeki bardish + kaç 10 fln mı çok deişik parlıo da ne bastın glacier mi şimdi koysak kaça gider 20 gb ye gidermi. Azrail: (***********n sölediklerini duyunca onlara kapılır ve)GM kimmiş be ona orağımın siz bardish mi diosanız ondan işte ucu deysin yeter anında öldürürüm. Oyuncu:sn be bizm kafada oldun çıktın iyiki gelmişsin he 8. adama ihtiacımız vardı. LİDer:Ya bn tereddütlüyüm ama alıcam seni abi ii lvl vardır sende dts görevi var yardım edermisn priest misin sen yoksa warrior mı Azrail: (artık uyanır ve yine nie geldiini açıklar biraz sinirlidr) LAAAANNNNNNN susun be 2 dk bni de delirtçeksiniz bn ne diorum ya. Bak çocuum bn senin canını almaya geldm şimdi sus ve son duanı et bardishimi üfff ne bardishi ya orağımı kafana koyarken gözlerin kapalı olsun. BİRDEN AZRAİL ORTADAN KAYBOLUR VE ÇOCUK NEŞE İÇİNDE : OLEEEEYYYY duam kabul oldu der Lider: Ne dua etmiştin Oyuncu: İnşallah GM onu banlar demiştim duam kabul oldu. BİKAÇ SANİYE SONRA ÜSTTEYAZI GEÇER. Notice:Azrail banlandı. Knightta asla girilemicek bir şekle girmiş olan charı banlamak zorunda kaldm. Eer bu bi programsa bundan sonra kullanan herkes ama herkes banlacaktır. Oyuncu daha tam sevinemeden Azrail yanına gelir bi saniye işm var şu GMi bi hallediyim gelicem der. Çok geçmeden bir yazı daha geçer. Notice: Gm banlandı ve öldürüldü. Sebebi: bnm işime engel olması ii oyunlar bu oyun hepinizi yemiş bitirmiş AZRAİL… Oyuncu: Hahaaa baksana olm bizm adam Gmi kesmiş ve banlamış o nası ban atıo geçici GM falan mı acaba. Azrail: Sıra sende …..(lafı kesilir) Oyuncu:Waaaayy abilerin abisi en baba clanın en baba üyesi GMi yatırdın he GM i yatırınca kaç np verdi gerçi senin np sorunun yoktur günde 1000 adam kesiom demiştin önceden. Kaç para düştü GMden çok para geldimi 900m falan Azrail: Şimdi seni öldürücektim ama wazgeçiorum bu seferlik de pes olmaz böle şey böle oyun olmaz olsun gençlii batırmış bu oyun eer bu oyunu daha çok oynarsan seni öldürmem gerekmez yakında kendin ölürsün HERKESE YAYIN BU OYUNU DA BANA GEREK KALMASIN KAFAMI DİNLERİMM ETMEZSEN ETME Assasin Hasan, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. ( /GREETING1 ). Ağaçta bulunan başka bir Gabak kafalı warriorda onu izliyormuş.Namazını bitiren Assasin Hasan daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. -''Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki gabak kafalı warrior: - "Etmem", diye cevap vermiş. Assasin Hasan sinirlenmiş sinirden daggerları +8 yanmış yılmamış Assasin Hasan tekrar tekrarlamış: -''Allahım sen namazımı kabul et." - "Etmem." Assasin Hasan'ın şaşkınlığı iyice artmış bir ara durumu GM'ye söylemeyi düşünmüş. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş.Ağaçtaki gabak kafalı warrior tekrar: - "Etmem." deyince Assasin Hasan sinirlenmiş - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım." demiş. BENDE BİLMİYORUM Assasin Hasan abysse giderken çölde karşına Priest Ekrem çıkar ve tanışırlar. Dupeden hackten konuşurken : -Gel seninle birbirimize bilmece soralım, der. Önce ben sorayım, bilirsen ben sana 1gb veririm. Bilemezsen 10gb alırım.Sonra sen bana sorarsın, bilirsem10gb alırım, bilemezsem 1gb veririm. -Tamam, der sor bakalım. -Söyle öyleyse: Üç ayaklı boss nerede yaşar? Priest Ekrem düşünür , bilemez : -Al 10gb'yi.Şimdi ben de sana aynı soruyu soruyorum:Üç ayaklı boss nerede yaşar? ?: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /knight-online/4773-knight-online-fikralari.htmlAssasin Hasan, hiç düşünmeden, aldığı 10gb'yi geri verir : -Al şu 10gb'yi.Ben de bilmiyorum. der... FULL PLATE VAR MI ? Noob Cevat Maradonda açılan bara girer ve Barmen'e(Assasin Hasan): - full plate var mı? - yok.. - full plate var mı? - yok.. - full plate var mı? - yok.. - full plate var mı? - yok dedik ya.. lan ! ?: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap- full plate var mı? - Lan Allah'ın noobu bi daha sorarsan sana spike çekerim. - spike var mı? - yok.. - full plate var mı? BUDA ÖSS SORUSU : Ali kestiği lobodan düşen lobo pentantı 100mil coinse satmış. paranın 3/8 ile heal pot almış.5.299.999'u ile reskill yapmış. geriye kalan paranın 10mil coinsi ile mana potion almış. geriye 12.811.111 kaldığına göre heal potun tanesi kaç paradır? Öksüz Warrior Ve 00.. ın kızı Evett Bir Varmışş bir yokmuş 5k yı kim bulmuş da trade ye koymuş.. günlerin birinde öksüz warriorumuz yine her zaman yaptığİ gibi maradon şehrinin sokaklarında 5k isteyip dolanıyormuş.Bir gün kecoon dan kekuri düşürürüm diye deniz kenarına kecoon kesmeye gitmiş.Ve orda 000000 ın kızı priest İ görmüş..İkisi göz göze geldiğİ anda şimşekler çakmışş yer yerinden oynamış.Worm den kristal düşmüş...Warrior la priest çıkmaya başlamışlar..Warrior akşamları arena kapısının önünde yatar maradon kapısının önünde uyanırmış...Yine günlerden bir gün iki sevgili dolarşırken 000000 kızının üstünde plate bile olmayan bir warriorla fingirdeştiğini görmüş üff lemiş püff lemiş...Warrioru yalnız bi arada yaakalamış...Ona Kızımı bırakmak İçin kaç coins istediğini sormuş!Onurlu warrior ise NAyır Nolamaz bizim aşkımız coins ile satılık deildir demiş.00000 buna çok kızmış clan adamları ile warrioru bir güzel pataklamış... Warrior Sevgilisi ile ayrılma kararı almış.Sevgilisiyle buluşup ona.Biz ayrı serverlerin charlarıyız.İlişkimiz buraya kadarmış demiş...000000onları birlikte görünce hala birbirleriyle ilişkileri olduklarını sanmışş!ÇOk kızmış ve Warrioru arkadan shardlarıyla öldürmüş.... Ama hikaye böyle bitmemiş.Güzel priest Rezzer olmuş ve warrioru diriltmiş.Birlikte yine Aşk yaşamişlar.Beraber Troll slotunda otururken 00000 onları görmüşş!Ve peşlerinden kovalamış...Warrior la priest ise F9devil amcalarına sığınmışlar...f9devil 00000 yatırmış..Öksüz wariora da 1set shell almış .. İki char mutlu mesut yaşamişlar.. Char lar ermiş muradına biz çıkalım tadına... Arenadayım bir gün arenaya gittim eziğin birikarşıma çıktı ve bana: -abii bişey sölicem ama gülme dedi -tamam dedim -abi bana party attılar buraya geldim 2 haftadır burdayım dedi burdan nasıl çıkılır dedi. Oyuncu: Abi sn Gme tek geçersin dimi lvl kaç oldun görmeyeli gel bi bug yapak bu elindeki bardish + kaç 10 fln mı çok deişik parlıo da ne bastın glacier mi şimdi koysak kaça gider 20 gb ye gidermi. Azrail: (***********n sölediklerini duyunca onlara kapılır ve)GM kimmiş be ona orağımın siz bardish mi diosanız ondan işte ucu deysin yeter anında öldürürüm. Oyuncu:sn be bizm kafada oldun çıktın iyiki gelmişsin he 8. adama ihtiacımız vardı. LİDer:Ya bn tereddütlüyüm ama alıcam seni abi ii lvl vardır sende dts görevi var yardım edermisn priest misin sen yoksa warrior mı Azrail: (artık uyanır ve yine nie geldiini açıklar biraz sinirlidr) LAAAANNNNNNN susun be 2 dk bni de delirtçeksiniz bn ne diorum ya. Bak çocuum bn senin canını almaya geldm şimdi sus ve son duanı et bardishimi üfff ne bardishi ya orağımı kafana koyarken gözlerin kapalı olsun. BİRDEN AZRAİL ORTADAN KAYBOLUR VE ÇOCUK NEŞE İÇİNDE : OLEEEEYYYY duam kabul oldu der Lider: Ne dua etmiştin Oyuncu: İnşallah GM onu banlar demiştim duam kabul oldu. BİKAÇ SANİYE SONRA ÜSTTEYAZI GEÇER. Notice:Azrail banlandı. Knightta asla girilemicek bir şekle girmiş olan charı banlamak zorunda kaldm. Eer bu bi programsa bundan sonra kullanan herkes ama herkes banlacaktır. Oyuncu daha tam sevinemeden Azrail yanına gelir bi saniye işm var şu GMi bi hallediyim gelicem der. Çok geçmeden bir yazı daha geçer. Notice: Gm banlandı ve öldürüldü. Sebebi: bnm işime engel olması ii oyunlar bu oyun hepinizi yemiş bitirmiş AZRAİL… Oyuncu: Hahaaa baksana olm bizm adam Gmi kesmiş ve banlamış o nası ban atıo geçici GM falan mı acaba. Azrail: Sıra sende …..(lafı kesilir) Oyuncu:Waaaayy abilerin abisi en baba clanın en baba üyesi GMi yatırdın he GM i yatırınca kaç np verdi gerçi senin np sorunun yoktur günde 1000 adam kesiom demiştin önceden. Kaç para düştü GMden çok para geldimi 900m falan Azrail: Şimdi seni öldürücektim ama wazgeçiorum bu seferlik de pes olmaz böle şey böle oyun olmaz olsun gençlii batırmış bu oyun eer bu oyunu daha çok oynarsan seni öldürmem gerekmez yakında kendin ölürsün HERKESE YAYIN BU OYUNU DA BANA GEREK KALMASIN KAFAMI DİNLERİMM |
||