|
||
Unkapanı + Birazcıcık Trafik (:
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Balıkçı Amca ((: Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Köprü + Cami + Haliç Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap --- Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Galata [Hezarfen Ahmet Çelebi'nin uçtuğu yer] Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Haliç Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Boyutları çok büyük oldu ![]() |
||
|
||
| paylaşım için tşkler | ||
|
||
paylaşım için tşkler Rica ederim. Fotoğraf boyutları çok büyük. Bakmak isteyen bilgisayarına kaydedip bakabilir... |
||
|
||
Haliçe Ben Hergün Gidiyorum Yaa Onu Koymana Gerek Yoktu ![]() Bizim Evden 5 dk Bile almıyoR
|
||
|
||
Küçültüp Koysan N'olurdu xDNeyse Sağol Paylaşım için Kuzim (: |
||
|
||
Küçültüp Koysan N'olurdu xDNeyse Sağol Paylaşım için Kuzim (: Denedim yapamadım
|
||
|
||
| Haliçe Ben Hergün Gidiyorum Yaa Onu Koymana Gerek Yoktu Bizim Evden 5 dk Bile almıyoR sercan abi nerde oturuyorsunuz ki? |
||
|
||
Haliçe Ben Hergün Gidiyorum Yaa Onu Koymana Gerek Yoktu Bizim Evden 5 dk Bile almıyoR sercan abi nerde oturuyorsunuz ki? Ben de okullar açıkken her gün gidiyordum ama orayı görmeyenlerde var ![]() Sercan Kasımpaşa'da oturuyor. |
||
|
||
| hımmmm | ||
|
||
Ben de okullar açıkken her gün gidiyordum ama orayı görmeyenlerde var ![]() Sercan Kasımpaşa'da oturuyor. Ama Serseri Tipli Değilim... Çok Var Burda Serseri tipliler Ama Ben ÖyLe Değilim... |
||
|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap güzel yere benziyor |
||
|
||
| Kasımpaşa Mı? | ||
|
||
| evet | ||
|
||
GüzeLdiR Kasımpaşa
|
||