|
||
| ilk başvurumda modluk verilmişti ancak modluk verildiğinde internetim kesikti yoksa siteyi aksatmıyordum oda benim şanssızlığımdı.. bana tekrar şans verilmesini rica ediyorum..deneme sürecinde netim kesikti giremiyordum ve alınmıştı modluğum. haberim bile yoktu mod olduğumdan..şimdi sadece bi deneme süresi istiyorum.. Ad:Emre Yaş:14 Nick:sadakat_emre İstediği Bölüm:Bilim Ve Teknoloji Haberleri Forumda haftalık online olabileceği zaman:16 saat Mod olduğu başka forumlar(varsa):Yok İSTATİSLİKLERİM: Online olduğu toplam süre: 3 gün, 16 saat ve 32 dakika. Total Posts: 1045 mesaj Total Topics Started: 333 konu Açtığı anket sayısı: 4 anket Kullandığı oy sayısı: 98 oy İSTEDİĞİM BÖLÜM:Bilim Ve teknoloji haberleri saygılar.. |
||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 3 gün, 16 saat ve 20 dakika. Total Posts: 1042 mesaj Total Topics Started: 333 konu Açtığı anket sayısı: 4 anket Kullandığı oy sayısı: İstatiklerin çok iyi.. Olabilir bence.. |
||
|
||
teşekkürler kübra bu arada süper modluğun hayırlı olsun
|
||
|
||
| inşaallah olursun sadakat emre (: | ||
|
||
inşallah bakalım diğer yöneticiler nediyecek
|
||
|
||
ilk başvurumda modluk verilmişti ancak modluk verildiğinde internetim kesikti yoksa siteyi aksatmıyordum oda benim şanssızlığımdı.. bana tekrar şans verilmesini rica ediyorum..deneme sürecinde netim kesikti giremiyordum ve alınmıştı modluğum. haberim bile yoktu mod olduğumdan..şimdi sadece bi deneme süresi istiyorum.. saygılar.. KuRaLLaRa uygun biR mod başvuRusuyLa geLmeLisin mesajını editLe. |
||
|
||
| konuyu düzenledim cevabınızı bekliyorum.. | ||
|
||
| Onlarıda ekledim ? Saygılar... |
||
|
||
| ModLuğunu ben aLmıstım maazeRetine dayanarak moderatörlüğünü geri veriyorum hayırLı oLsun..... | ||
|
||
| teşekkürler.. | ||