|
||
| arkadaşlar bende middle earth 2 var ancak yükleyemiyom vinrarlı dosyaları nasıl yüklücem | ||
|
||
| 1-) 1.winrar dosyasına gel sağ tıkla buraya çıkart de. 2-)Ootmatik hepsini çıkartmassa hepsine bunu uygula. 3-)Setup dosyasını çalıştır. 4-)Crack Yap 5-)İyi oyunlar
|
||
|
||
| yalnız benimki dvd içinde birden fazla vinrarlı dosya var deamon tools felan diyor anlamadım bi zahmet ya belki sen anlarsın yinede yardım ettiğin için +1 verdim çok teşekkürler |
||
|
||
| He o zaman onların hepsini al masaüstüne kopyala.(Bir klasör içinde)Sonra; 1-) 1.winrar dosyasına gel sağ tıkla buraya çıkart de. 2-)Ootmatik hepsini çıkartmassa hepsine bunu uygula. 3-)Setup dosyasını çalıştır. 4-)cr*ck Yap 5-)İyi oyunlar |
||
|
||
| ya arkadaş saolda benimki deamon la yüklenio saol yinede | ||
|
||
| Daemon Tools'suzda yükleniyor.Benimde vista ve The Lord Of The Rings 3: Conquest'i çok rahat kurdum ve oynuyorum.Sende setup falan yok mu yoksa ? | ||
|
||
| ya kardeş benimki dvd içinde raR Dosyaları falan var hepsini attım çıkattım başka bi tane vinrar dosyası çıktı bak cd nin beni oku bölümünde bunlar yazıyo BİLGİSAYARINIZA WİNRAR- DEMOSTOL 400 YÜKLEYİN BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATIn.(tamam) - BİLGİSAYARINIZDA C-D- VEYA E DE BİR DOSYA AÇIN(tamam) DV-CD.....BURAYA KOPYALA KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN.(buradan itibaren anlamadım???) - WİNRARLI DOSYALARI BİR KLASÖRE AÇIN. VE DEMOSTOLLA BU DOSYAYI GÖSTERİN SANAL CD YARATACAK BURADAN OYUNU TEKRAR YÜKLEYİN ŞİFRE SANAL CD -ROM İÇİNDEKİ DOSYALARDA- - (ÖNEMLİ NOT)... OYUN YÜKLENDİKREN SONRA CRACK CD İÇİNDEKİ CRACK DAN YAPILACAK |
||
|
||
| İlk olarak crack varsa daemon tools yüklemenin bir anlamı yok. He şunu der Winrar'ın en güncel sürümünü yükleyin.(Buna gerek yok,istersen,olmazsa denersin) Pcyi yeniden başlatmana gerek yok.(Çünkü Winrarı yüklüyoruz) O DVD 'dinin içindeki dosyalar varya rarlı olanlar onları sağ tıkla kopyala de ve masaüstüne bir klasör aç (örn:yüzük) ve oraya kopyala. Sonra 1. parta gel sağ tıkla buraya çıkartde, otomatik çıkartmassa teker teker çıkart. Bunları yaptıktan sonra çıkan dosyaların resmini çek ve buraya koy.Değişik dosya türü olabilir, ona göre yazıcam
|
||
|
||
ok da şu sıralar meşgulum kusura bakma ben sana pm atarım
|
||
|
||
| Tamam. | ||