|
||
| İyiki Doğdun aLiCaN* Nice Senelere.Mutlu Yıllar... Resim Koymayı Beceremiyorum bende O Yüzden Resim Koyamadım Öğrendiğimde Resim Koymayı Hediyeni Vereceğim... |
||
|
||
aLican kıymetimizi bil gece 4 te doğumgününü kutlamak için foruma giriyoruz
![]() Birazdan kuzenim RihannaCix i arayacağım uyansın kutlasın ![]() Doğumgünün kutlu olsun.. Yeni yaşın sana huzur mutluluk, başarı, dost , aşk ,sevgi vs ne istersen onu getirsin ![]() Buda hediyenn ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| İyik Doğdun ,, Nice Senelere,, (: |
||
|
||
| Buda Benden Pastan Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Hediyen Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
O pastayı OK4n bitirir ![]() Sen bunu ye Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Bu yetmezse bu da diğer pastan ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Enfes görünüyor
|
||
|
||
2.Daha Güzelmiş Ben Onu Yiyeyim ![]() |
||
|
||
2.Daha Güzelmiş Ben Onu Yiyeyim ![]() Hayır o Alican*a ![]() Özel olarak yaptırdım ![]() Alican izin verirse bizde tadına bakarız ![]() Alican bir yaş daha yaşlandı bu arada
|
||
|
||
evet Yaa Bizde Yaşlanıyoruz.
|
||
|
||
| iyiki doğdun diyim bende(gerçi kimseyi tanımıyom ama olsun) | ||
|
||
| Doğum günün kutlu olsun...=) | ||
|
||
| Nice yıLLara.... | ||
|
||
Kusura bakmayın 2 gün geç Teşekkür edebiliyorum.Sizin gibi bir ailem olduğu için ne kadar şanslııym.Çok teşekkür ediyorum hepinize.Yıllar akıp gidiyor ömrümden bir yaş daha yaşlandım Ehuheheh...Kübra Spider-Man'lıi cantayı cok begendim bende günlerdir İstanbul'da o modeli arıyordum.Sercan sende cok sağol konuyu baslattıgın için Cok sagolun Ctlq dusunmen yeter Pastayıda Baba Beni Okula Gönder Kampanyasına bağışlıyorum
|
||