|
||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||![]() |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| PC-Turk geLinLeri***
MaVi ![]() ![]() EternalSunshine ![]() ![]() sWaGg€r ![]() Nele** ![]() twilight ![]() ~Moody~ ![]() g_i_z_e_m_!! ![]() RihannaCix ![]() water_lily ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bakın burada kimLer varmış ![]() ![]() RihannaCix - ~ Moody~ - EternalSunshine [ Kutu Kutu Pense ]![]() |
||
|
||
| Güzel Olmuş Okan Abi... Emeğine Sağlık |
||
|
||
Mavi abLam cOk şekeR ![]() +1 kankaaaa (Y) |
||
|
||
Teşekkürler kanka ![]() Hepsi çok şeker...
|
||
|
||
| Haha süper +1 xD Hele RihannaCix-Moody-Eternal 3'lüsüne Bayıldım ((: Yanlız ben daha kundaktayımm
|
||
|
||
| Tesekkür ederim Okan.. Bi gelinliksiz benim.. Aaa biri daha varmis.. Neyse sallayin onu xD Bu arada acaba en son ne zaman mesaj attim ben buraya?
|
||
|
||
Müthişler ![]() Uzun süredir online değildin sanırım
|
||
|
||
| Cevap vereyim; son mesajimi 1 yil once atmisim . | ||
|
||
Tesekkür ederim Okan.. Bi gelinliksiz benim.. Aaa biri daha varmis.. Neyse sallayin onu xD Bu arada acaba en son ne zaman mesaj attim ben buraya? ![]() Önemli değil twi ![]() 23 Temmuz 2008, 12:24:39 En son bu zaman girmişsin
|
||
|
||
Önemli değil twi ![]() 23 Temmuz 2008, 12:24:39 En son bu zaman girmişsin ![]() Vay be ![]() Hoşgeldin o zaman tekrardan
|
||
|
||
Ok4N en çirkini ben olmuşum sağol yaa En sondaki 3lüye bittim biz nasıl bi 3lü olmuşuz öyle ![]() Teşekkürlerrr ve +reppp
|
||
|
||
| kalici degilim genc . yine de sagol . |
||
|
||
kalici degilim genc . yine de sagol . 09 Nisan 2007, 12:51:08 Kalıcı olmayan üye bu tarihte üye olup 08 haziran 2009 22:10:34 tarihinde burada olmazdı Kardelen Hanıııım ![]() Bu arada yarın üye olmanın 2.yıldönümü kutlayalım
|
||
|
||
yok o anlamda degil... bundan sonrasi icin dedim..
|
||
|
||
yok o anlamda degil... bundan sonrasi icin dedim.. ![]() Üzüldüm
|
||