|
||
ArkadaşLar Akşam 21:08 Herhalde tam hatırlıyorsam ole Ama O SaaTe Öyle bişe Oldıkı kendimden Geçtim Olayı size Şöyle anlatım;Televizyon İzliyorum Rahmetli Kemal Sunanın bir Filmi Reklam girdi Elektrikler Gitti mumu almak için yatak odasında vitrini açtım ve Mumu yaktım ve aynada kendimi gördüm bir bakım dedim kendime sadece 30 Sn baktım kendime Ve Karşıma Sankı Yüzüm Yanmış bir Halde bi görüntü çıktı ağladım yaşım : 18 Olduğu halde bile ağladım.. Aynada Bizden Farklı Bir Dünya Var bunu herkez biLiyor Ama Kavramak istemiyor.. ALLAH Hepimizin Yardımcısı Olsun..
|
||
|
||
Ayy Korktum Yaa Şimdi ![]() Gece Aynalara Bakamıyacam
|
||
|
||
| ya aynı filmi izlemişiz ama hikayen kötü dünde ben otururken pencerede degişik yüz gördüm.... | ||
|
||
Çok Korkuyorum
|
||
|
||
| korkma ya... | ||
|
||
Gözlerin sana oyun oynamış olabilir... :s
|
||
|
||
Alttan ışık tutunca bende öyle görüyorum aynada kendimi
|
||
|
||
YhawS Gülüncek Bişe yoki Olsa Bizde Güleriz Hayla Etkisindeyim.. ![]() W değil v !// m.fatih21 |
||
|
||
| arkadaşım o mumun etkisinden olmasın hemde karanlıkmış işte tam görememişsindir belki bilinç altından bişedir |
||
|
||
Ayy Korktum Yaa Şimdi bende ya
![]() Gece Aynalara Bakamıyacam ![]() |
||
|
||
çok kaptrmıssn ama bole bişe yok dostmm
|
||
|
||
| :S bnm de bilgisayarın yanındaki dolapta ayna var ewde tek kalıorum ve aynayı en az 20 kez görüyorum :S |
||
|
||
Kemal Sunaldan önce aynalar filminimi izledin??
|
||
|
||
arkadasım bosuna korkmussun ![]() mumla bir deney wardı mumun etkisinden olmus sana mum kırmızı görmeni sağlıo |
||
|
||
| gerçekten doğru bende böyl bişey yaşamıştım hatta buraya yazmıştım aynada beyaz yüzler görmüstüm.o günden beri aynaya aynaya yanımda biri olmadan uzun süre bakamıyorum
|
||