|
||
| Arkadaşlar birçok üye arkadaşım pm attı bana Diyarbakırlı mısın diye çünkü üye adımda Diyarbakır'ın plaka numarası "21" var o 21 benim okul numaram onun için yazmıştım ben Diyarbakırlı değil, İstanbulluyum | ||
|
||
Başlığı görünce ne oluyor falan aceleyle açtım konuyu ![]() Beklediğim gibi bir şey çıkmadı ![]() .. Diyarbakırlı olsan da farketmezdi bir şey zaten.. Ne güzel bir okul numaran varmış bu arada..... ![]() İyi Forumlar
|
||
|
||
Hani fazla derine inmek istemiyorum ama illede söyleteceksin be küb ![]() Diyarbakır biraz terör olayları bakımından sorunlu bi şehrimiz ondan(Diyarbakırlı arkadaşlarımız yanlış anlamasın terör şehri demiyorum terör oranı fazla) |
||
|
||
Başlığı görünce ne oluyor falan aceleyle açtım konuyu aynen y ane acaba diye benim okul numaram da 11
![]() Beklediğim gibi bir şey çıkmadı ![]() .. Diyarbakırlı olsan da farketmezdi bir şey zaten.. Ne güzel bir okul numaran varmış bu arada..... ![]() İyi Forumlar ![]() |
||
|
||
| benim ki 59:) | ||
|
||
| herkesin 2 numaralı benim ki 3 numaralı...... | ||
|
||
herkesin 2 numaralı benim ki 3 numaralı...... neki?
|
||
|
||
| benimkide 3 numaralı 887 | ||
|
||
Benim ilkokulda 4 haneliydi ![]() 2424 tü Lisede 344 oldu ![]() 4lere dikkat yalnız
|
||
|
||
| Benim 1-5 Arası okuL Numaram 31 Di Okul DeğişTirdim 820 oLdu... |
||
|
||
| benim 1-5 637 6=11 Benim ilkokulda 4 haneliydi abla seninki süper yanlız
![]() 2424 tü Lisede 344 oldu ![]() 4lere dikkat yalnız ![]() |
||
|
||
| benim okul numaram hala 602..ayrıca bişi dikkatimi çekti.kimse istanbullu değildir.ben de istanbulda doğup büyüdüm ama istanbullu sayılmıyorum.. | ||
|
||
aynen y ane acaba diye benim okul numaram da 11 benim ki 59:) herkesin 2 numaralı benim ki 3 numaralı...... benimkide 3 numaralı 887 Benim ilkokulda 4 haneliydi ![]() 2424 tü Lisede 344 oldu ![]() 4lere dikkat yalnız ![]() okul numaralarınızı söylemeniz için açmadım konuyu!!!
|
||
|
||
benimkide 3 numaralı 887 benimkide 3 numaralı 887 numaralı değil haneli:) |
||
|
||
| neki? 236 |
||