|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Yorumları bekliyorum
|
||
|
||
Sivasa gitmiş miydin ? ![]() Çektiğin yerde ağaç var ama ileride ağaçtan eser yok.... Kuraklık ülkemizde çok etkili olucak bu aylarda mevsim normallerinin üstünde sıcaklık var... Güzel foto yinede
|
||
|
||
Sivasa gitmiş miydin ? ![]() Çektiğin yerde ağaç var ama ileride ağaçtan eser yok.... Kuraklık ülkemizde çok etkili olucak bu aylarda mevsim normallerinin üstünde sıcaklık var... Güzel foto yinede ![]() Sivas*a değil sadece ona yakın olan ve ona bağlı olan bir ilçeye gittim [en son bu yaz]Gördüğün ağaç dışındaki tüm yeşil yerler ağaç Ağaçtan bol şey yok orda ![]() Hatta en çok söğüt ağacı var :C ![]() Teşekkürlerrrr....... ![]() |
||
|
||
Gördüğün ağaç dışındaki tüm yeşil yerler ağaç |
||
|
||
Ne güzel bir cümle. Beğenmene sevindim tatlım
|
||
|
||
| Ahh Köyüm Köyüm Güzel Köyüm.. hiç gitmesemde ilk kez bu resmini gördüm.. Ne Güzel yermiş.. (: Sen de iyi Yakalamışsın Kuzi =) |
||
|
||
Ahh Köyüm Köyüm Güzel Köyüm.. hiç gitmesemde ilk kez bu resmini gördüm.. Ne Güzel yermiş.. (: Sen de iyi Yakalamışsın Kuzi =) Sadece bir kısmı bu ![]() Sen gel bol bol fotoğraf çekiniriz faceye atarız :p
|
||
|
||
Sadece bir kısmı bu ![]() Sen gel bol bol fotoğraf çekiniriz faceye atarız :pİşin gücün face.. face kadar başına taş düşsün ! xPP |
||
|
||
İşin gücün face.. face kadar başına taş düşsün ! xPP Şaka yapmıştım ben yaa
|
||