|
||
Uzay Sonsuz mudur ? Uzay Neyin İçinde Olabilir ? Uzayın Dışında Ne Var ? Arkadaşlar bu soruları 2 öğretmenimede sordum. Hiç biri net bir cevap veremedi. Bu yüzden inanmazsınız belki ama 4 ders kaynadı.. Sizlerden cevap bekliyorum.. Cevabınızın doğru olmasına gerek yok kendi düşüncelerinizi yazsanız yeter.. Teşekkürler.. .. |
||
|
||
| Bence Sonsuz Olabilir.. | ||
|
||
Bence Sonsuz Olabilir.. Evren Uzaydan mı İbaret ? |
||
|
||
Evren Uzaydan mı İbaret ? Anlayamadım
|
||
|
||
Anlayamadım Boşver neyse... ![]() Uzay sonsuz sa her yer uzaydır ![]() Melekler, şeytanlar nerede o zaman ? |
||
|
||
Boşver neyse... Şeytan Bence dünyada.
Uzay sonsuz sa her yer uzaydır ![]() Melekler, şeytanlar nerede o zaman ? |
||
|
||
| Bence evren ve yaratılmış her şey uzaydan ibaret. Ve uzayın sonsuzluğu konusunda bir bilgi yok diye biliyorum. Ruhani varlıkların ve Allah'ın başka boyutta olduğuna inanıyorum. Çünkü Allah hem her yerdedir, hem hiçbir yerde. Cinlerin meleklerin ve şeytanın da bizim yaşadığımız evrende olduğu ancak farklı boyutlarda yaşadıkları için onları görmemizin mümkün olmadığını duymuştum. Boyut farklılığı şöyle örneklenebilir ki, Azrail sadece bir tane ama bütün insanların ruhlarını almaya gücü tek başına yetiyor. Şeytan sadece bir tane ama bütün insanların aklına dürtü sokmayı tek başına becerebiliyor... Bunlar çevreden duyduğum şeyler ![]() Düzeltme: İmlâ. |
||
|
||
Bence evren ve yaratılmış her şey uzaydan ibaret. Ve uzayın sonsuzluğu konusunda bir bilgi yok diye biliyorum. Ruhani varlıkların ve Allah'ın başka boyutta olduğuna inanıyorum. Çünkü Allah hem her yerdedir, hem hiçbir yerde. Cinlerin meleklerin ve şeytanın da bizim yaşadığımız evrende olduğu anca farklı boyutlarda yaşadıkları için onları görmemizin mümkün olmadığını duymuştum. Boyut farklılığı şöyle örneklenebilir ki, Azrail sadece bir tane ama bütün insanların ruhlarını almaya gücü tek başına yetiyor. Şeytan sadece bir tane ama bütün insanların aklına dürtü sokmayı tek başına becerebiliyor... Bunlar çevreden duyduğum şeyler ![]() İlginç... |
||
|
||
Bence evren ve yaratılmış her şey uzaydan ibaret. Ve uzayın sonsuzluğu konusunda bir bilgi yok diye biliyorum. Ruhani varlıkların ve Allah'ın başka boyutta olduğuna inanıyorum. Çünkü Allah hem her yerdedir, hem hiçbir yerde. Cinlerin meleklerin ve şeytanın da bizim yaşadığımız evrende olduğu ancak farklı boyutlarda yaşadıkları için onları görmemizin mümkün olmadığını duymuştum. Boyut farklılığı şöyle örneklenebilir ki, Azrail sadece bir tane ama bütün insanların ruhlarını almaya gücü tek başına yetiyor. Şeytan sadece bir tane ama bütün insanların aklına dürtü sokmayı tek başına becerebiliyor... Bunlar çevreden duyduğum şeyler ![]() Kimya öğretmenim uzayın gittikçe genişlediğini ve genişledikten sonra patlayacağını ve kıyametin kopacağını söyledi... Bu durumda evren uzaydan ibaret değil. Genişlediğine göre dışında mutlaka başka bir yer olmalı... .. Başka boyutların olduğuna ve insanların başka boyutlara geçebileceğine kesinlikle inanıyorum... Farklı boyutlaraa geçiş hakkında bir bilgisi olan var mı ? |
||
|
||
Benim bildiğim kadarıyla onların bizim boyutumuza geçme yeteneği var zaten
|
||
|
||
Benim bildiğim kadarıyla onların bizim boyutumuza geçme yeteneği var zaten ![]() Bu soruma cevap değil ![]() Bu arada bugün felsefe öğretmenine de sordum. Aynı soruları... " Sonsuz değil ama Sınırsız " dedi... Bir şey anlamadım bundan da... Açıklayabilecek olan var mı?
|
||
|
||
| Einstein amcamıza sormuşlar, "Neler sonsuz olabilir?" Oda demişki; Ancak 2 şey sonsuz olabilir. 1) Evren 2) İnsanoğlunun ahmaklığı 1.sinden okadarda emin değilim. demiş
|
||
|
||
Einstein amcamıza sormuşlar, "Neler sonsuz olabilir?" Oda demişki; Ancak 2 şey sonsuz olabilir. 1) Evren 2) İnsanoğlunun ahmaklığı 1.sinden okadarda emin değilim. demiş ![]() Amcamız güzel demiş demesine de olabilir demiş. Yani sadece ihtimal.. ![]() |
||
|
||
| İnsanoğlunun ağmaklığı Çok doğru =) | ||
|
||
| bence boyut boyut dünya uzaylılar ve biz uzaylılar başaka boyutta biz farklı boyutta uzay boyut boyuttur.... | ||