|
||
| ben yeni konu açabiliyorum ama resim koyamıyorum yardımcı olun lütfen | ||
|
||
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap adresine resmini koy ordan "forumlar 3" deki url kodunu mesaj bölümüne yapıştır. bak ben mesajın altına yaptım.sorun olursa bana pm at. iyi forumlar... ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| sağol teşekkür ederim | ||
|
||
| Önemli deil | ||
|
||
| ya denedim olmuyo bende bi özürlülük mü var | ||
|
||
ya denedim olmuyo bende bi özürlülük mü var Bir sorun olmaması lazım. Resmi sitede yükledikten sonra " Forumlar 3 " yazan böLümdeki Link i kopyala, açtığın konuya yapıştır. Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Moody ayrıntılı anlatmış artık yapabiliyorsundur sanırım | ||
|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ben de imzama şekilli yazılar yazamıyorum yaa | ||
|
||
ToLga daha ayRıntıLı anLatmıs ![]() ben de imzama şekilli yazılar yazamıyorum yaa İmza avatar yapım konularından istek yaparak yararlanabilirsin.
|
||
|
||
| önce istedigin resmi farklı kaydet sonra hızlıresim.com gir gözat tıkla nereye yüklemişsen artık tıkla istegin resmi ordan istedigin resim çıkacak forumlar 3deki kodu kopyala istedigin yere yapıştır o zaman resim çıkıcaktır... | ||
|
||
| bende imageshack tan yapınca gözükmüyor resim o yüzden hızlıresimden yazpıyorum oluyor. | ||
|
||
| bende hızlı rsim yapıyorum | ||