|
||
| Şuan Ne Düşünüyorsun ? Aklında Ne ya da Kim Var ? |
||
|
||
| Sen varsın Ablacım.. Diyordumki şimdi ne yapıyodur acaba?? |
||
|
||
Sen varsın Ablacım.. Seni düşünüyor ablacığın Diyordumki şimdi ne yapıyodur acaba?? ![]() |
||
|
||
Seni düşünüyor ablacığın Bende seni ablacığım Nasıl bi insan bu kadar güzel olur diyordum bende tam.
![]() |
||
|
||
Bende seni ablacığım Nasıl bi insan bu kadar güzel olur diyordum bende tam. Sağol ama nerde gördün ki ![]() Gizem^in msn de avatarına koyduğu fotoğrafı aklıma geldi.. Onu düşünüyorum şuan.. Çok tatlı çıkmışsın bee kardeşim..
|
||
|
||
Hangi resmi koymuştum ki? ![]() Bende seni Resimlerden Tanıyorum Ama Bana Resimlerden Çok dağa yakındasın ablacım Çünkü kalbimde duruyorsun ![]() |
||
|
||
Hangi resmi koymuştum ki? Atarım sana o resmi ![]() Bende seni Resimlerden Tanıyorum Ama Bana Resimlerden Çok dağa yakındasın ablacım Çünkü kalbimde duruyorsun ![]() ![]() Cama düşen her damlada bir tek sen varsın.. Ne istiyorum biliyor musun her gün yağmur yağsın ! Gizeeemmm^mm
|
||
|
||
Atarım sana o resmi ![]() Cama düşen her damlada bir tek sen varsın.. Ne istiyorum biliyor musun her gün yağmur yağsın ! Gizeeemmm^mm ![]() atsana bir ablacım bakiyim neymiş o resim :=)
|
||
|
||
Nele Yi Düşünüyorum neden bu kadar Avatarı seviyor diye?![]() Ama Kendi Kararı.. |
||
|
||
Nele Yi Düşünüyorum neden bu kadar Avatarı seviyor diye? Çünkü avatar harika![]() Ama Kendi Kararı.. MaTematik sınavını düşünüyorum. |
||
|
||
| AyrıLdım sevgiLimi düşünüyorum acaba benden özür diLiycekmi?? | ||
|
||
Pc-türk'ü düşünüyorum..Biraz fazla mı kaldım diyodum..
|
||
|
||
| acaba mel0dy benle arkadaş olur mu? diye düşünüyorum | ||
|
||
| pc-turk un ne kadar güzel bir site olduğunu düşünüyorum8) | ||
|
||
deniz kum ve güneşi düşünüyorum. .. şimdi güneşlenmek süper olurdu...
|
||