|
||
.....ahaban kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun....
Pastan: Hediyen: ![]() Pc-Turk ile Nice yıllara.... ![]() |
||
|
||
Doğum günün kutlu olsun kardeşim
![]() ![]() |
||
|
||
Arkadaşlar ikinizede çok teşekkür ediyorum özellikle ok4n bu konuyu açtın ve beni çok mutlu ettin gerçekten uzun süredir pc-turk'te pek takılamıyorum unutuldum sanmıştım ama unutulmadığımı görmek çok güzel çok saol beni çok duygulandırdın...
|
||
|
||
| Nice Pc-Türk'lü senelere... İyi ki doğdun
|
||
|
||
Arkadaşlar ikinizede çok teşekkür ediyorum özellikle ok4n bu konuyu açtın ve beni çok mutlu ettin gerçekten uzun süredir pc-turk'te pek takılamıyorum unutuldum sanmıştım ama unutulmadığımı görmek çok güzel çok saol beni çok duygulandırdın... ![]() Emek verenler unutulmazlar ![]() Nice yıllara...
|
||
|
||
Emek verdiğimi duymak çok güzel arkadaşlar hepiniz çok sağolun gerçekten çok duygulandım söyleyecek bir şey bulamıyorum gerçekten hepinizi ÇOK AMA ÇOK seviyorum iyi ki varsınız ![]() Bu arada ok4n pastayla hediyem çok güzel
|
||
|
||
Benim hediyemi beğenmedin miii ? ![]() ![]() Senin için yapmıştımm ![]() |
||
|
||
Doğum günün kutlu olsun ![]() Nice senelere
|
||
|
||
Aaaaa o resim benim için miydi ben onu imzan sandım valla abla özür dilerim... ![]() çok beğendim hemen kaydediyorum... |
||
|
||
Aaaaa o resim benim için miydi ben onu imzan sandım valla abla özür dilerim... Üstünde sarı çocuk yazıyor :=)
![]() çok beğendim hemen kaydediyorum... |
||
|
||
| Nice senelere! | ||
|
||
Nele gerçekten farketmedim valla çok özür dilerim hemen forumdada resmime koyuyorum... ![]() Bu arada Dungeon Keeper sende çok sağ ol
|
||
|
||
Aaaaa o resim benim için miydi ben onu imzan sandım valla abla özür dilerim... Avatarına koymuşsun.... ![]() çok beğendim hemen kaydediyorum... ![]() Teşekkür ederim canım kardeşim +1 ![]() |
||
|
||
Ne demek abla valla çok beğendim sağ ol... ![]() Beğenmesen koyar mıyım hiç?
|
||
|
||
Ne demek abla valla çok beğendim sağ ol... Sağol valla iyi ki varsın ![]() Beğenmesen koyar mıyım hiç? ![]() ![]() İyi ki doğmuşsunnn ![]() Canım kardeşimmm
|
||