|
||
| Sanal Alemden Tanıştığınız Birisiyle Buluştuğunuz Oldu mu ? Benim oldu... ![]() Ayten diye bir kızla tanışmıştım.. Selam naber dışında muhabbetimiz olmamıştı hiç... Bir gün dışarda karşılaştık ve (sanal dışında) görüşmeye başladık Eminim çoğunuz sanaldan tanışıp, hatta aşık olup.... buluşmuşsunuzdur... Hadi itiraf edin oldu mu böyle bir şey ?
|
||
|
||
Hayır olmadı
|
||
|
||
Hayır olmadı ![]() Bizim bir komşumuz sanaldan tanıştı + buluştu + evlendi = bir tane de çocukları var Allah bozmasın.. ![]() Pc-Turk buluşması düzenlesekte hepberaber görüşsek...... |
||
|
||
Ah Teşke ama Herkez bambaşka bir yerde oturuyor
|
||
|
||
Ah Teşke ama Herkez bambaşka bir yerde oturuyor Çoğunluk İzmir ve İstanbul'da oturuyor.. Bunun için İzmir buluşması ve İstanbul buluşması ayarlayabiliriz mesela...![]() Tabi size kalmış bu ama ben yine de söyleyeyim dedim... |
||
|
||
Çoğunluk İzmir ve İstanbul'da oturuyor.. Bunun için İzmir buluşması ve İstanbul buluşması ayarlayabiliriz mesela... İstanbula Yakın Olanlarda var mesela ben.
Tabi size kalmış bu ama ben yine de söyleyeyim dedim... |
||
|
||
| Ben istanbulda Oturuyorum Sanal Alemde Kimseyle Buluşmadım... | ||
|
||
Ben istanbulda Oturuyorum Sanal Alemde Kimseyle Buluşmadım... Okuluma yakın oturuyorsun.Her an karşılaşabiliriz
|
||
|
||
| Evet Her An Karşılaşabiliriz... | ||
|
||
Okuluma yakın oturuyorsun. Gerçekten mi?Her an karşılaşabiliriz ![]() Teşke ben senle karşılaşsam bir gün
|
||
|
||
Gerçekten mi? Teşke ben senle karşılaşsam bir gün ![]() Kübra Ablamın Okuduğu okula Ben Yürüyerek Gidebiliyorum Çok yakın Hatta Benim oturduğum mahallede Kübra Ablayla Aynı okulda Okuyan kız var ama o lise kaça Gidiyor Bilmiyorum
|
||
|
||
Kübra Ablamın Okuduğu okula Ben Yürüyerek Gidebiliyorum Çok yakın Hatta Benim oturduğum mahallede Kübra Ablayla Aynı okulda Okuyan kız var Bence bir gün bir birinizle karşılaşa bilirsiniz.
ama o lise kaça Gidiyor Bilmiyorum ![]() |
||
|
||
Bence bir gün bir birinizle karşılaşa bilirsiniz. Bencede Karşılaşabiliriz
|
||
|
||
Bencede Karşılaşabiliriz Karşılaşırsanız Bana haber uçurun
|
||
|
||
Karşılaşırsanız Bana haber uçurun ![]() Peki Haber Veririm.
|
||