|
||
![]() 23 Nisan dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayram şenliklerine son yıllarda yabancı ulusların çocukları da katılmaya başlamıştır. Atatürk çocuklara çok değer verir, gezilerinde okullara uğrar, ders dinler, sorular sorardı. «Bugünün küçükleri yarının büyükleridir.» diyen Atatürk, yönetimin bayram süresince öğrencilere bırakılması geleneğini başlattı. 23 Nisan'da yönetim birimleri seçimle gelen kurullar bir süre çocuklara bırakılır. Bu güzel gelenek her yıl yinelenir. Her 23 Nisan'da yurdumuz bir bayram alanı olur. Çocuklar törenlerde konuşmalar yaparlar, şiirler okurlar. Gece fener alayları düzenlenir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı egemenliğin ulusta olduğu düşüncesinin kabul edildiği gündür. Çocuk bayramımızdır. Yarının büyükleri olan çocukların bayramıdır. Kutlu Olsun... |
||
|
||
| 23 Nisan hepimize kutlu olsun. Bu konu için teşekkürler ![]() |
||
|
||
| +1 | ||
|
||
| Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun... Ata'm Rahat Uyu.... |
||
|
||
| 23 Nisan Herkese Kutlu olsun =) | ||
|
||
| Geç de olsa kutlarım. | ||
|
||
| Bende Geç Kaldım... Vatana Millete 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun... Alican Arkadaşımızın da Dediği Gibi Allah Bu Vatana Birdaha İstiklal Marşı Yazdırmasın...! |
||
|
||
Beyler ben 23 Nisan'da İzmir-Balçova stadyumunda gösteri yaptım, acaba başka şehirde gösteri yapanlar var mı??
|
||
|
||
Beyler ben 23 Nisan'da İzmir-Balçova stadyumunda gösteri yaptım, acaba başka şehirde gösteri yapanlar var mı?? ![]() Ben de geçen yıl Esenler Stadyumunda gösteriye katılmıştım .... ![]() Tüm çocukların bayramı kutlu olsun.... ![]() |
||
|
||
Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın... sen istiklal marşı bidaha yazılmasın diyon benim arkadaşlarım istiklal marşından konnuşuyo onlara içimden karate yapmak geliyo istiklal marşı bitince dövüyom
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun... Ata'm Rahat Uyu.... |
||