|
||
hadi sorun
|
||
|
||
| Adın Soyadın Tuttuğun takım Yaşın En Sevdiğin dizi En sevdiğin şarkıcı ve en sevdiğin şarkısı |
||
|
||
| Adın: MUHAMMED FATİH Soyadın:AVŞAROĞLU Tuttuğun takım:FENERBAHÇE Yaşın:13(olacak haziranda) En Sevdiğin dizi: Çok GüZeL HarekeTLeR bunLaR En sevdiğin şarkıcı ve en sevdiğin şarkısı: SaGoPa KaJMeR~AteşTeN GömLeK |
||
|
||
| Lefkoşa ortamı bende biliyorum bende haziranda 13 e gircem =) Ama tuttuğumuz takımlar uyuşmuyor =) | ||
|
||
| yeni sorulaR.... | ||
|
||
| Smacdown'da Undertaker'dan Sonra Hangi Dövüşcüyü SeviyoRsun ?? | ||
|
||
En sevdiğin üyeler kim?
|
||
|
||
Smacdown'da Undertaker'dan Sonra Hangi Dövüşcüyü SeviyoRsun ?? Öncelikle Jeff Hardy sonra rey mysterio ve sonrada RaW'dan John Cena GeliyoR.... Ama en sevdiğim DeadMaN En sevdiğin üyeler kim? ![]() Herkesi çok seviyorum ama madem istemişsin sayayım; CalipH, E_b_r_u, The_CoLT,[Flowtalk],deADLy*, MyAmsteRDaM,Ridvan abim, canım ablalarım, EternalSunshine ve ~Moody~ bu forumdan ilk tanıdığım kankam legolas3534 Çok sevdiğim ve forumdan tanıdığım en büyük ve en değerli şahsiyetlerden başta gelen [DooMsDaY]... Diğer arkadaşlarım g_i_z_e_m_!!,meL0dy,Beyaz_melek07, ubertu, Ultr[UA]KüKr3, çtlq97 €rén_!! Unuttuklarım kusura bakmasın... |
||
|
||
merak etmem bakmam kusra (tabii benim senin arkadaşın olup olmadığım da şüpheli tamam az sonra yine beni terslicen susurorum o yüzden ) neden The Undertaker_?
|
||
|
||
En sevdiğin üyelerde 1-2 küçük değişiklik olabilir mi? ![]() Son zamanlarda seni üzen biri var mı? ![]() Son zamanlarda senin üzdüğün biri var mı? ![]() En sevdiğin online oyun?
|
||
|
||
| Son zamanlar da forumda seni üzen bir olay.. ( Varsa.. ) Son zamanlar da forumda seni mutlu eden bir olay varsa anlatır mısın ? ![]() |
||