|
||
| Arkadaslar Banada Soru sorabilirsiniz..Bekliyorum | ||
|
||
| Adın? Soyadın? Nerelisin? Sen sevdiğin Yemek? en sevdiğin sanatçı? En sevgiğin sanatçının Şarkısı? ![]() |
||
|
||
Adın? Soyadın? Nerelisin? Sen sevdiğin Yemek? en sevdiğin sanatçı? En sevgiğin sanatçının Şarkısı? ![]() Sercan Güner Sinopluyum Lahmacun Pizza Vb.=) Sagopa,SirMc ve Medusa Sagopanın Baytar,SirMc nin Duygusal ergen,Medusanın Yalvarırım ve Herşeyin bir sebebi var |
||
|
||
E ben soruyim bari ![]() Supernaturel ne?Açıklarmısın? Ve niye sevdiğinide söylersen sevinirim
|
||
|
||
E ben soruyim bari Ana yapımcısı Warner Bros. şirketi olan ABD yapımı Supernatural, adından da anlaşılacağı gibi ağırlıklı olarak doğaüstü ve gizemli olaylar türüne dahil olsa da gerilim, korku, dram ve komedi gibi birçok türden de etkiler taşımaktadır. Deneme bölümünün, ülkesi ABD'de ilk yayın tarihi 13 Eylül 2005'dir. Dizinin 4. sezonu ABD'de 18 Eylül 2008 tarihinde başlamış olup, ikinci sezonu Türkiye'de TNT Türkiye kanalında haftalık olarak yayınlanmaktadır.![]() Supernaturel ne?Açıklarmısın? Ve niye sevdiğinide söylersen sevinirim ![]() Başrol oyuncularından Jared Padalecki'nin Supernatural'dan önceki en bilinen rolü Gilmore Girls dizisindeki Dean Forester rolüdür, dizinin 63 adet bölümünde rol almıştır. Jensen Ackles'da Smallville adlı dizide Jason Teague rolüyle 22 bölümde rol almıştır. Neden Bu kadar Seviyorum?Çünkü Çok Hoşuma gidiyor sanada tavsiye ederim! |
||
|
||
| Hadi Arkadaşlar Daha Yokmu Soru ? | ||
|
||
| Burcun ? Ne zaman doğdun ? |
||
|
||
| İkizler Burcundayım 4 Haziran 1997 Doğumluyum... |
||
|
||
Büyüklerine abla demek hoşuna gidiyor mu?
|
||
|
||
Gidiyor ![]() Senin Sayende Bir Ablam Daha Oldu
|
||
|
||
Gidiyor ![]() Senin Sayende Bir Ablam Daha Oldu ![]() Sayende çok sevdiğim bir kardeşim oldu ![]() SuperNaturel için nelerden vazgeçersin ? |
||
|
||
Menchester United Formamdan ![]() Annemin Televizyonda İzlediği Tüm Dizilerden Daha Var Ama Biraz Yorgunum Hatrlamıyorum
|
||
|
||
Annemin Televizyonda İzlediği Tüm Dizilerden Annen izliyormuş zaten senin için bir şey değişmeyecek ![]() Forumda sana abi demesini istediğin birisi var mı?
|
||
|
||
Benden Küçük Kimse Tanımıyorum Bir Kişi Tanıyorum Ahmet28 Oda Bana Abi Diyor ![]() |
||
|
||
Benden Küçük Kimse Tanımıyorum Bir Kişi Tanıyorum Ahmet28 Oda Bana Abi Diyor ![]() Kaç yaşında ki o ? |
||