|
||
| Yarınlar hep güzel olacak derler oysa bugünlerde dünlerin yarini değil mi? Bir Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördüğü Yerdeyim... Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa... Vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı görenlere.. Ben seni seviyorum ama..."Larına karsılık, "...ama Ben seni seviyorum"larım vardı..Gittikce devriklesti..Sildim hepsini.. Dilini kana bulama sus da öldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Kendinizi Pahalı Zannetmeyin Hepinizin İndirimli Günlerini Biliyorum... Kelimelerin büyüsünde tıkanır yutkunamadığım en üyük tutarsızlık. Yüreğimi bin parçaya ayırıyor şimdinin içime vuran sancısı... Herkes Kendini artist Sanıyor ama bilmiyorlarki Yönetmen Benim istediğime rol veririm İstediğime yol Yaptığm yırtılmış bir hayatı Yapıştırmaya çalışmak..Paramparça olmuş bir düzenin Çırpınışlarını durdurmak.. Elimde Artik Herşey Siliyorum Dünü. Lanet Ediyorum Geçmişe Yaşıyorum bugünü Beterin beteri vardır.Iyilik et,sana kârdır .! Bütün dünya senin olsa unutma yerin mezardır ! YıLDıZ BiR GöKTe GüZeL BiR aYYuKTa, Ay BiR YıLDıZLa GüZeL BiRdE BaYRaKTa... bir bugün iki yarına bedel gibi.! Deniz Değilki Yüreğim..Öfkesini Kayalara Vursun. önceden 4 işleme yeterdi abaküs simdi bir acı dik kenar , herkes oldu hipotenüs bi gün Kabalık edersem.. Habersizce Cekip Gidersem... yanlızlığım Size emanet Bu Masalar Boş Kalmaz Gidenin Yeri Dolar. Taşın Kalbi Yoktur Ama O Bile Yosun Tutar... Bugün senin için bir kurban kestim..Hala akıyor ve acıyor bileklerim... Ya hayatın tadı kalmamış,ya da benim tadımda hayat yok... |
||