|
||
| Çok yaramaz bir öğrenci vardır.Öğretmen ona ödev olarak 5 cümle bulmasını ister. Çocuk eve gelir.Babasından yardım ister.Babası maç izliyordur.Çocuk: -Baba, bana bir cümle söyler misin? Baba oğlunu dinlememiştir..Bağırarak: -Hadi lan öyle vurulur mu!! dedi.Çocuk bu cümleyi yazar.Ablasına sormaya gittiğinde ablası telefonla konuşmaktadır.Ablası: -Ay bugün olmaz şekerim yarın gidelim, der.Çocuk bunu da yazar.Abisinin yanına gider.Abisi müik ödevini yapıyordur: -Do re mi fa şişti kafa, diye söylenince çocuk bunu da yazar.Kardeşi ise kendi kendine: -Ödevimi yapmadım, diye söylenir ve çocok bunu da yazar.5. cümleyi de kendisi uydurur. Ertesi gün hoca çocuğu kaldırır.Hoca: -Oku bakalım, der.Çocuk başlar: -Ödevimi yapmadım, der.Hoca yanlış anlar ve çocuğa tokat atar.Çocuk devam eder: -Do re mi fa şişti kafa, der. ![]() Yorumlarınızı bekliyorum
|
||
|
||
| ellerine sağlık güzelmiş | ||
|
||
teşekkür ederim..
|
||
|
||
| aslı böyle değil nerrden sallıyosun | ||
|
||
| Aslı daha farklı gerçekten... | ||
|
||
sallamıyorum ki..sınıfta bir arkadaşım anlattı, çok beğendim.siinle paylaşmak istedim..suçum ne??
|
||
|
||
Suçun yok ![]() Ama aslı daha farklı
|
||
|
||
merak ettim, gerçeği nasıl??
|
||
|
||
ne fark eder ya sonucta mantık aynı.. hocanın cocuga davranıslarıyla cocugun cümleleri birbirini tamamlıyor..
|
||
|
||
ne fark eder ya sonucta mantık aynı.. hocanın cocuga davranıslarıyla cocugun cümleleri birbirini tamamlıyor.. doğru diyosun aslı çok farklı bulursam paylaşırım.
![]() |
||
|
||
| yarı kalmış | ||
|
||
| o şu şekilde Çocuk ödevi alır işte babasına gider FB yenilir tabii o da derki: -Lan gelirsem hepinizi döverim lan demiş Çocuk bunu yazmış ve annesine gitmiş o da sana yağ ile yemek yapıyormu demiş ki: -Sana sana sana Çocuk bunuda yazıp ablasına gitmiş demiş ki: -Yarın gitsek olur mu? Çocuk yazıp ağabeyine gitmiş oda tarzanı izliyormuş demişki: -Tarzan tarzan tarzan Çocuk yazıp kardeşine gitmiş oyuncağıyla oynayan kardeşide demişki: -Pili bitti bozuldu pili bitti bozludu Sabah sınıfta okumuş 1)Lan gelirsem hepinizi döverim lan demiş Öğretmen:Sen kime dedin onu bakiyim? 2)Sana sana sana Öğretmen:Neee!Müdüre gidiyoruz. 3)Yarın gitsek olmaz mı? Müdüre giderler ve Müdür:Sen kim olduğunu sanıyorsun bakıyim? 4)Tarzan tarzan tarzan Öğretmen en sonunda durumu çakar ve bayılı 5)Pili bitti bozuldu pili bitti bozuldu |
||
|
||
teşekkür ederim, bu da güzelmiş
|
||
|
||
| ne diyim komik heralde | ||
|
||
o şu şekilde Çocuk ödevi alır işte babasına gider FB yenilir tabii o da derki: -Lan gelirsem hepinizi döverim lan demiş Çocuk bunu yazmış ve annesine gitmiş o da sana yağ ile yemek yapıyormu demiş ki: -Sana sana sana Çocuk bunuda yazıp ablasına gitmiş demiş ki: -Yarın gitsek olur mu? Çocuk yazıp ağabeyine gitmiş oda tarzanı izliyormuş demişki: -Tarzan tarzan tarzan Çocuk yazıp kardeşine gitmiş oyuncağıyla oynayan kardeşide demişki: -Pili bitti bozuldu pili bitti bozludu Sabah sınıfta okumuş 1)Lan gelirsem hepinizi döverim lan demiş Öğretmen:Sen kime dedin onu bakiyim? 2)Sana sana sana Öğretmen:Neee!Müdüre gidiyoruz. 3)Yarın gitsek olmaz mı? Müdüre giderler ve Müdür:Sen kim olduğunu sanıyorsun bakıyim? 4)Tarzan tarzan tarzan Öğretmen en sonunda durumu çakar ve bayılı 5)Pili bitti bozuldu pili bitti bozuldu evet aslı böyle |
||