|
||
Burada sizlerle tanışalı pek fazla zaman olmadı....Ve beni çoğu kişi tanımıyor....Haftaya sınavlar başlıyor.....Bir süre aranızda olamayacağım..Forumu bir süre aksatacağım....Kendinize iyi bakın....
|
||
|
||
Aynı durumdayız
|
||
|
||
| bende aynı durumdayın =((( | ||
|
||
Bende aynı durumdayım ama inekler gibi çalışıyoruzi yinede forumdayım valla nasıl beceriyorum anlamadım??
|
||
|
||
| Bende valla O kadar calısıyom yine buradayım =) | ||
|
||
bende çok çalışıyorum
|
||
|
||
Bende aynı durumdayım ama inekler gibi çalışıyoruzi yinede forumdayım valla nasıl beceriyorum anlamadım?? aynen bende
![]() |
||
|
||
| Ben de çok çalışıyorum... | ||
|
||
Aynen Bende Çok Çalışıyorum 5. Sınıfa Gidiyorum Bu Sene Bursluluk Sınavı Var Öğretmen En Zeki 14 Öğrenciyi Seçti(Sınıf Mevcudu 39)Ben de Varım İçlerinde Yani O Yüzden Aranızda Bulunamıyorum Pek Fazla...
|
||
|
||
| Benim Bir tek matematik kötü :s | ||
|
||
Benim hepsi beş
|
||
|
||
| ne tesadüff bende . | ||
|
||
| Sürekli ders çalışmayın bence.. Eğlenceye de zaman ayırın.. Yoksa verimli olamazsınız... Mesela ben OKS'ye çalışırken hem foruma hem de testlere eşit zaman ayırıyordum.. Hiçte zararı dokunmadı bana.. Çokta iyi oldu aslında.. Sürekli test çözünce beynim duruyordu resmen.. Foruma girince ya da dışarı çıkınca beynim ferahlıyordu en azından.. İyi geliyordu... Sonuç ne oldu... OKS'ye son 1 ay çalışmama rağmen sınavı kazandım.. ![]() Şuan istediğim alanın anadolu bölümünde okuyorum... ![]() |
||
|
||
Sürekli ders çalışmayın bence.. Eğlenceye de zaman ayırın.. Yoksa verimli olamazsınız... Mesela ben OKS'ye çalışırken hem foruma hem de testlere eşit zaman ayırıyordum.. Hiçte zararı dokunmadı bana.. Çokta iyi oldu aslında.. Sürekli test çözünce beynim duruyordu resmen.. Foruma girince ya da dışarı çıkınca beynim ferahlıyordu en azından.. İyi geliyordu... Sonuç ne oldu... OKS'ye son 1 ay çalışmama rağmen sınavı kazandım.. ![]() Şuan istediğim alanın anadolu bölümünde okuyorum... ![]() Tebrikler
|
||
|
||
Sürekli ders çalışmayın bence.. Eğlenceye de zaman ayırın.. Yoksa verimli olamazsınız... Mesela ben OKS'ye çalışırken hem foruma hem de testlere eşit zaman ayırıyordum.. Hiçte zararı dokunmadı bana.. Çokta iyi oldu aslında.. Sürekli test çözünce beynim duruyordu resmen.. Foruma girince ya da dışarı çıkınca beynim ferahlıyordu en azından.. İyi geliyordu... Sonuç ne oldu... OKS'ye son 1 ay çalışmama rağmen sınavı kazandım.. ![]() Şuan istediğim alanın anadolu bölümünde okuyorum... ![]() Tebrikler Kübra Ablacığım |
||