|
||
durumdan ne kadar haberdardı bilmiyorum ama ilk saniyelerde yediğimiz golden sonra böyleydiLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap stadın benden sonraki delisidir...olurda bir yerde rastlarsanız kaçın...resmini tanıyın diye verdim ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Gişeleri Geçtik..Geliyoruz.... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Tribünlerden... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Milan elendi ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap hava baya soğuk olduğu için bazı resimler buharlı gibi geldi..makinenin camı pus tuttu resimler farklı açılardan diyeceksiniz..resimleri ben çoğunu atmadım buraya..bu makineyi 3 kişi kullandık..bu resimler ultrAslan ve Galatasaray Spor Klubünün sitelerinde elememizden sonra galerilerde yer alacağı için farklı açılardan..hatta bir arkadaşımız sahayada indi..daha rahat çekim için... |
||
|
||
| güzel olmsuş ama heralde bazılarını baskalarından aldın ? | ||
|
||
hayır kendi çekimlerimiz..makinede Nıkon D200 Özelliklerine ve yorumlara bakarsan ürün hakkında anlarsın..
|
||
|
||
Özellikle ilk resim profesyonel bir çekim gibi Fenerbahçeli olmama rağmen güzel buldum abi çekimlerini. |
||
|
||
Özellikle ilk resim profesyonel bir çekim gibi Fenerbahçeli olmama rağmen güzel buldum abi çekimlerini. Aynen katılıyorum...Profesyonel bi çekim olmuş ilk resim...Emeğine sağlık abi ..Çok emek vermişsin.. +rep..
|
||
|
||
| güzel çekimler | ||
|
||
süper ya.. yeni gördüm ben bu resimleri
|
||
|
||