|
||
| Soru su: "Kedinin biri agaca cikmis ve inmek bilmiyor... Kediyi o agactan indirmek icin ne yaparsiniz?..." Burada dusunun ve cevabiniza gore kariyer analizinizi asagida bulun... 1-Agaca tirmanirsiniz; 2-Agaca merdiven dayayip tirmanirsiniz; 3-"Gel pisi pisi" diye bagirirsiniz; 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirirsiniz; 5-Itfaiye gibi kurtarici gorevlileri ararsiniz; EĞER CEVABINIZ: 1-Agaca tirmandiysaniz; Cesur ve giriskensiniz... Iyi bir satis temsilcisi olursunuz... 2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunuz... Iyi bir halkla iliskiler muduru olursunuz... 3-"Gel pisi pisi" diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz... Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin... 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirdiyseniz; Kendi isinizi kurup çok basarili ve unlu olabilirsiniz... 5-Itfaiye gibi kurtarici gorevlileri aradiysaniz; Sorumlulugu baskalarina atmayi iyi beceriyorsunuz... Iyi bir ust duzey yonetici olursunuz... |
||
|
||
| güzelllmişşş:D | ||
|
||
| süper:D 2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunuz... Iyi bir halkla iliskiler muduru olursunuz... |
||
|
||
| 5. yi seçtim ve çok güzel | ||
|
||
benimde kedim var ağaca çıktıında gel Pati gel pisi pisi diom inio onun için onu seçtim şuna bak ![]() 3-"Gel pisi pisi" diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz... Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin... |
||
|
||
| Bende 3. seçtim | ||
|
||
Bende 3. seçtim aynen:P çok safım |
||
|
||
| benDe 3. seçtim payLaşım için saoL | ||
|