|
||
| Forumda fanatizmin dozunu kaçırdığım için; ilk öncelikle fbli arkadaşlardan ve yöneticilerden özür diliyorum.Zamanında rıdvan abiyi dinleseydim sanırım ban yemezdim.Ama rıdvan abi tam ban haftasını bulmus.Okuldan 2000 soru ödev vardı.Bu ödevi son 10 gün içinde bitirdim.Rıdvan abiye ayriyetten teşekkür ediyorum. Birde mavi abladan mod.luğumun geri verilmesini saygılarımla arz ederim.... |
||
|
||
| Banı Yeni Kalkan Üyeye Hemen Modluk Verilmez Güven Cok Önemlidir. Bu Forum Sayesinde Bende Bunu Öğrendim Son Söz Üstadlarımın | ||
|
||
| Karışmak belki haddime değil ama, TheSooN™ haklı... Yöneticilerimiz sana güvendiler ve o rütbeyi vermeyi uygun gördüler, sen o insanların o kadar uyarmasına rağmen fanatizm tutkuna son vermedin, cezalandırılana kadarda devam ettin. Haliyle güvenlerini sarstın. Kendimi tutamadığım ve yöneticilerimizin işine karıştığım için çok özür diliyorum... |
||
|
||
| Seni çok uyardım[k] herkes tarafından uyarıldın sana imzanı değiştirmeni söyledim salağa yattın Ben değiştirdim yeni bir imza ekledin En sonunda Üstlerimden hamle geldi Modluğunun geri verilmesine olumlu bakmıyorum...! |
||
|
||
| Sen bizi dinlemedin ve uyarıları dikkate almadın....Modluk konusuna gelince Moderatör Başvurusu Yapmadan Önce Okuyun bu konuyu okumadığını zannediyorum ... Benimde düşüncem olumsuz yönde |
||
|
||
| Peki o zaman artık tüm üstlerime saygılıyım.Siz bilirsiniz nede olsa... | ||
|
||
| Böyle bir şey söz konusu değil. | ||
|
||
Böyle bir şey söz konusu değil. Ne konuda?
|
||
|
||
Birde mavi abladan mod.luğumun geri verilmesini saygılarımla arz ederim.... Bu konuda. |
||
|
||
Tamam...
|
||