|
||
| inşallah açılır | ||
|
||
| açılması iyi olur | ||
|
||
o bölümün başında çok dikkatli kişilerin olması lazım..çünkü daha birbirimize saygıyı öğrenemedik..görüşlerde neler olur bilmiyorum...bende açılmasından yanayım
|
||
|
||
| Bu konu en az 100 kere tartışıldı ve karar olarak sonuc: Acılmayacak denildi | ||
|
||
o bölümün başında çok dikkatli kişilerin olması lazım..çünkü daha birbirimize saygıyı öğrenemedik..görüşlerde neler olur bilmiyorum... Ne gerçekçi bir bakış açısı !! |
||
|
||
bu ankette demokrasi gerçekleşmesi zor gibi
|
||
|
||
Arkadaşlar daha spor bölümü olmadan neredeyse kavga ediyorduk spor bölümü olsa kimbilir ne hale gelir forum ...
|
||
|
||
Bu konu en az 100 kere tartışıldı ve karar olarak sonuc: Acılmayacak denildi Burak adminin onayı var bu ankette the_soon
|
||
|
||
| Spor bolulumu,ne hos......... Ama sadece futbol dimi....... Milletin tuttugu takim ugruna karsi tarafi dusman gordugu,birbirlerinin kafalarini kirdigi futbol,bayiliyorum bu anlayisa....... |
||
|
||
| Yani ridvan abi spor bölümü derken sadece futbol demesek, basketbol,voleybol vs. | ||
|
||
| Tabi tabi,basketbol valeybol,kriket hatta eskirim alt bolumlerde polo ve golf olsun............. | ||
|
||
| Acilsin bence bunun ozlemiyle yaniyorum sonunda nasipse acilacak....... | ||
|
||
Tabi tabi,basketbol valeybol,kriket hatta eskirim alt bolumlerde polo ve golf olsun............. İlahi rıdvan abi ![]() Bak ridvan abi zaten bu oylama 1 hafta sürecek.Eğer spor bölümü açılırsa, 1 ay deneme olarak açılacak.Eğer gidişat kötü ise tekrardan kapatılacak |
||
|
||
| Nasil olacagini soyliyeyim,atilan mesajlarda tum uyeler kendi takimini yuceltmeye diger takimlari asagilamaya calisacak,konular cope tasimacak ozellikle senin yaptigin yorumlar cingar cikaracak (ornek biraz once Fenerbahcenin Turkiyeyi rezil ettigi yorumun gibi),hizini alamayan uyeler kufur edicek,banlanicak vs vs........ Uzar gider bu muhabbet,olacagi bu....... |
||
|
||
Nasil olacagini soyliyeyim,atilan mesajlarda tum uyeler kendi takimini yuceltmeye diger takimlari asagilamaya calisacak,konular cope tasimacak ozellikle senin yaptigin yorumlar cingar cikaracak (ornek biraz once Fenerbahcenin Turkiyeyi rezil ettigi yorumun gibi),hizini alamayan uyeler kufur edicek,banlanicak vs vs........ Uzar gider bu muhabbet,olacagi bu....... Bi açılsın spor bölümü de o zaman ne olacak görülür |
||