|
||
| Youtube'a girmenin kesin çözümü 22 Kasım 2008 / 08:05 İşte Youtube'a girmenin kesin çözümü...Herkes youtube açabilecek.. YouTube'a girmenin kesin yolunu açıklıyoruz. ShiftDelete.Net editörleri; alan adı, IP, DNS gibi ipuçlarını da engelleyerek girişi zorlaştırılan YouTube'a girmenin kesin ve en güvenli yolunu açıklamaya karar verdi. Aşağıdaki adımları sırasıyla deneyerek siz de başbakanımız gibi YouTube'u özgürce odlaşabilirsiniz. YouTube'a Girmenin Kesin Yolu :: C:Windows\System32\drivers\etc klasörünü açın. :: "hosts" dosyasına sağ tuş tıklayın ve açılan menüden "Aç" seçeneğine tıklayın. :: Hangi programla açacağınızı soran bir pencere ile karşılaşacaksınız. :: "Notepad" seçeneğine tıklayın ve dosyayı açın. :: Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bağlantısına tıklayın. :: Açılan sayfadaki tüm ip adreslerini seçin. "CTRL+A" kullanabilirsiniz. :: Seçilen IP adreslerini kopyalayın. :: C:Windows\System32\drivers\etc klasöründe açık olan "hosts" dosyasına tekrar gelin. :: En alt satırındaki boşluğa kopyaladığınız IP adreslerini yapıştırın. :: "Dosya / Kaydet" seçeneğine basın. :: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Başbakanımız gibi, siz de YouTube'a girebilirsiniz. ...alıntı... Kaynak: interaktif haber... |
||
|
||
| Ben youtube ye girmeye karsi degilim ama Ataturk ve onun gibi bircok turk ve muslumana hakaret iceren bir siteyi kullanmak istemiyorum.... | ||
|
||
Ben youtube ye girmeye karsi degilim ama Ataturk ve onun gibi bircok turk ve muslumana hakaret iceren bir siteyi kullanmak istemiyorum.... Bu konuda haklısın cem abi ama ttnet youtube uyarı gönderiyor gerçi bu yüzden yasaklandı ama youtube yöneticileride o videoları silmek için elinden geleni yapıyoor...
|
||
|
||
| Silmek istiyorlarsa ayri bi konu ama goruntuleri izleyip koyuyorlar zamaninda mudahale gerekli tum dunya bizleri lekelemeye calisan 3-5 zibidinin yolladigi videoyu gercek saniyor...... Yoneticileride siliyorlarsa birsey demiyorum onlarin gunahlarinida almak istemiyorum ama silmek istenseydi suana kadar coktan silinmisti.... |
||
|
||
| Evet dünyada türkiyeyi lekelemek ve Atatürk'ü kötü çıkartmak için bazı .... lar var.Yukarda Allah var ve ahirette çok acı acı çekecekler... | ||
|
||
| biz milletce bilincli ve tek yurek olduktan sonra bize birsey olmaz........ | ||
|
||
biz milletce bilincli ve tek yurek olduktan sonra bize birsey olmaz........ ÇOK HAKLISIN!
|
||