|
||
Haydi sorun sorun
|
||
|
||
| Adın ne demiyeceğim çünkü biliyorum.. En sevdiğin ders hangisi cem? |
||
|
||
| kaç yaşındasın_? | ||
|
||
Adın ne demiyeceğim çünkü biliyorum.. en sevdiğim ders kimya&tarih En sevdiğin ders hangisi cem? ![]() kaç yaşındasın_? 15
|
||
|
||
benim gbi bir kardesin olduğu için mutlmusun
|
||
|
||
benim gbi bir kardesin olduğu için mutlmusun ![]() evet
|
||
|
||
bende gaet mutluyum yane
|
||
|
||
En iğrendiğin espiriler?
|
||
|
||
Viyana kuşatması ve afedersin İneklik Etme Taksi Tut esprisi İ.E.T.T. için
|
||
|
||
Bi soru daha..Başını ağrıtıyorum kusuruma bakma.. Burcun ne? En sevdiğin şarkı? Kitap okur musun?
|
||
|
||
Ne baş ağrıtması arkadaşım ![]() Burcum İkizler, En sevdiğim şarkı yok ama bir kaç tane diğerlerinden ayrı yeri olan şarkılar var benim için; Rotting Christ - Gaia Tellus Rotting Christ - Enuma Elish Demons & Wizards - Terror Train Accept - Metal Heat (Dimmu Borgir cover'ını daha çok severim) Blind Guardian - Valhalla Testament - Alone in the Dark Judas Priest - All Guns Blazing bu böyle uzar gider açıkçası ![]() Kitap okumam açıkçası
|
||
|
||
En sevdiğin renk?..Seni soru yağmuruna tutacağım..
|
||
|
||
Siyah ve koyu kırmızı ![]() |
||
|
||
| En sevdiğin ünlü? Bi şey daha soracağım , imzan avatarın hep siyah oluyor..Bunun nedeni siyah rengini çok sevmen mi?
|
||
|
||
Evet ![]() İmzamda genellikle ya şarkı sözü ya da kötülükle ilgili şeyler yazar ama kötü bir insan değilim aslında ![]() Şuan imzamda Manowar - Heart of Steel şarkısının sözleri var avatarımda ise Rotting Christ grubu ![]() Ünlülere özel bir ilgim yok ![]() Saat 22:54 itibariyle Dimmu Borgir grubundan Shagrath abimize yer verdim avatarımda
|
||