|
||
| Dedim ki: 'Çok yalnızım.' Dedi ki: ... فَإِنِّيقَرِيبٌ 'Ben ki sana çok yakınım.' Bakara-186 Dedim ki: 'Evet biliyorum, sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim. Dedi ki: وَاذْكُررَّبَّكَفِينَفْسِكَتَضَرُّعاًوَخِيفَةًوَدُونَ الْجَهْرِمِنَالْقَوْلِبِالْغُدُوِّوَالآصَالِ 'Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret.' Araf-205 Dedim ki: 'Bu da senin yardımını ister.' Dedi ki: أَلَاتُحِبُّونَأَنيَغْفِرَاللَّهُلَكُمْ 'Allah'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?' Nur-22 Dedim ki: 'Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.' Dedi ki: وَاسْتَغْفِرُواْرَبَّكُمْثُمَّتُوبُواْإِلَيْهِ '(Öyleyse) Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir.' Hud-90 Dedim ki: 'Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?' Dedi ki: أَلَمْيَعْلَمُواْأَنَّاللّهَهُوَيَقْبَلُالتَّوْبَةَعَنْعِبَادِهِ 'Allah'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini ve Allah'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?' Tevbe-104. Dedim ki: 'Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı.' Dedi ki: اللَّهِالْعَزِيزِالْعَلِيمِغَافِرِالذَّنبِوَقَابِلِالتَّوْبِِ 'Allah aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir.' Ğafir-2/3. Dedim ki: 'Bunca günahım var, hangisinin tövbesini yapayım?!' Dedi ki: إِنَّاللَّهَيَغْفِرُالذُّنُوبَجَمِيعًا 'Allah bütün günahları bağışlayandır.' Zümer-53. Dedim ki: 'Yani, yine gelsem, yine beni bağışlar mısın?' Dedi ki: وَمَنيَغْفِرُالذُّنُوبَإِلاَّاللّهُ 'Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur.' Ali İmran-135. Dedim ki: 'Ne kadar güzelsin Allah'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum.' Dedi ki: إِنَّاللّهَيُحِبُّالتَّوَّابِينَوَيُحِبُّالْمُتَطَهِّرِينَ 'Şüphesiz ki Allah tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.' Bir de 'İlahım ve Rabbim, benim senden başka kimim var' dedim. Rabbim de: أَلَيْسَاللَّهُبِكَافٍعَبْدَهُ 'Allah kuluna yetmez mi?' (Zümer-36) dedi. Dedim ki: 'Sen ki, beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim? Dedi ki: يَاأَيُّهَاالَّذِينَآمَنُوااذْكُرُوااللَّهَذِكْرًاكَثِيرًا وَسَبِّحُوهُبُكْرَةًوَأَصِيلًاهُوَالَّذِييُصَلِّيعَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُلِيُخْرِجَكُممِّنَالظُّلُمَاتِإِلَىالنُّورِ وَكَانَبِالْمُؤْمِنِينَرَحِيمًا 'Ey iman edenler! Allah'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah - akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur. Melekleri de, size istiğfar eder. Allah, müminlere karşı çok merhametlidir.' Ahzap-41/43. Kendi kendime dedim ki: 'Allah'ım seni çok çok çok seviyorum |
||
|
||
Süper Bir Paylaşım Emeğine Sağlık +1 & Konu Sabit
|
||
|
||
| Mükemmel bir paylaşım.. Allah razı olsun abla senden....... ![]() +1....
|
||
|
||
cümlemizden minik kardeşim
|
||
|
||
| Allah'ım seni çok seviyorum // Edit için ~moody~'ye teşekkürler... edit By Moody ~ // Doğru olanı yaptım ben EternalSunshine... (: |
||