|
||
| yılbaşı müziği tersten dinlendiğinde sanki bize bi msj vermek istio Arkadaslar önce normalini sonra tersten dinleyin sizde göreceksiniz, çok dikkatli dinlein ama. sonlarına doru deişik bişiler oluyo gizli ve korkutucu seslere benzer sesler gelio ben çok korktum walla Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Bana Bi Arkadaş yolladı Nerdeyse Bayılıyordum
|
||
|
||
altıma etcktım az kalsın
|
||
|
||
| baba gözünü sevim kalp var bende alah kurtardı kuran çarpsın az daha ölüyodum.. |
||
|
||
| ohaaaaaa a.q senin ödüm kopdu laaaaa elim ayagım titredi yuh | ||
|
||
yemın ederım saat 4 aklım uctu yerınden koltugumdan fırladım
|
||
|
||
ben alışkınm böle şeylerede ufaklık akramdaydı kardeşimm çocuk çığlık çıplıpa kaldıı bi kaçışı vardı görmeliydinizz:)![]() : ben ona gülemkten olayı anlayamadım bilee
|
||
|
||
| bunun gibi eylerle cok karşılaştıgım için fazla korkmadım ama dogrusu beklemiyordum güzelmiş | ||
|
||
bi hile olduğunu anladığım için sesi ksıtım ben
|
||
|
||
| nefret ediorum senden ..az daha kalpten gidiodum ne lan o oyle | ||
|
||
bi hile olduğunu anladığım için sesi ksıtım ben ![]() hahaha ayboş birbirimizi kandırmayalım:d |
||
|
||
| yaaa..var ya olmaz böle şey.normalde ben alışkınımda..ses çok açıktı müzik dinliyodum bide 5artı 1 var ..bi çığlık koptu apartman ayağa kalktı ....yok abi ben tazminat isticem sizden.olmaz yaa..öldüm ben. | ||
|
||
| yanında çocuğum vardı 18+felen yazsana | ||
|
||
| valla önce dinlerken güldüm sonra terten okuduğunda az daha kalp kırizi geçiriyodum w değil v!///m.fatih21 |
||
|
||
kalbim duruyodu bide gecenin 3ünde izledinmi sessiz daha bi ayrı oluy altıma ***yaww ![]() 1- Argo Yok!! 2- Türkçede W diye bir harf yok! ///m.fatih21 |
||